O zaman seni de onunla birlikte...Usta beni muhabbet kuşundan ayıramazsın. Hayvanla Rob Lucci ve güvercini gibi evin içinde geziyoruz.
O zaman seni de onunla birlikte...Usta beni muhabbet kuşundan ayıramazsın. Hayvanla Rob Lucci ve güvercini gibi evin içinde geziyoruz.
Kuşun renkleri Sarı-Mavi. Renkleri hatırına bir şans verseniz ?O zaman seni de onunla birlikte...
Bana sorma... Ben sokak köpekleri de olduğu gibi kalsın isteyenlerdenim... Adamlar kedi, köpek, kuş, böcek ne var ne yok indirmek istiyor renk, dil, din, ırk ayırt etmeksizin...Kuşun renkleri Sarı-Mavi. Renkleri hatırına bir şans verseniz ?
Olduğu gibi kalsın acı içinde ölsün sürüne sürüne o da iyimiş gerçek sevgi. Ayrıca evcil hayvana karşı değilim de din ne alaka köpeklerin dini mi var?Bana sorma... Ben sokak köpekleri de olduğu gibi kalsın isteyenlerdenim... Adamlar kedi, köpek, kuş, böcek ne var ne yok indirmek istiyor renk, dil, din, ırk ayırt etmeksizin...
Genel olarak yazdım onu... :/ Hani X kişisinden bahsederken deriz ya "renk dil din ırk ayırt etmeksizin hepsi kardeşimiz..." Kalıp gibi düşün... Konudan bağımsız belki de vardır bilmiyorum.Olduğu gibi kalsın acı içinde ölsün sürüne sürüne o da iyimiş gerçek sevgi. Ayrıca evcil hayvana karşı değilim de din ne alaka Köpeklerin dini mi var?
Sen yapabilir misin?
devletin duygusu olur mu?Ben devlet olsam derim ki "Sen itlaf mı istiyorsun? Al kardeşim tüfek burada, uyutucu iğne burada. Başka türlü istiyorsan onu da buluruz. Buyur köpekleri de topladım. Ben gidiyorum sen ne yapıyorsan yap. Şu yukarıdaki ablalar da gelirse onları da sen çöz. Hadi bb..."
Sokak köpeklerinin olduğu gibi kalması insanlara da sokaktaki köpeklere de diğer hayvanlara da eziyet. Kalkmış olduğu gibi kalsın diyorsun farkındalık mı yok iplemek mu yok yoksa sadece billur mu geçiyorsun nedir olum buBana sorma... Ben sokak köpekleri de olduğu gibi kalsın isteyenlerdenim... Adamlar kedi, köpek, kuş, böcek ne var ne yok indirmek istiyor renk, dil, din, ırk ayırt etmeksizin...
O kadar gelişmiş bilinçleri yok. Kim yemek verirse gözünde tanrı olur o canlıların.Genel olarak yazdım onu... :/ Hani X kişisinden bahsederken deriz ya "renk dil din ırk ayırt etmeksizin hepsi kardeşimiz..." Kalıp gibi düşün... Konudan bağımsız belki de vardır bilmiyorum.
Bizde istisna yokKuşun renkleri Sarı-Mavi. Renkleri hatırına bir şans verseniz ?
Daha önce de yazmıştım sanırım. Bana göre çözüm oldukları gibi kalsınlar. Üremeleri kontrol altına alsın. Saldırgan olanlar yakalansın. Toplu olarak dolanmalarına izin verilmesin(5-10). Ve mesela benim olduğum yerde sorun yok ama sen anlattığına göre sorun yaşıyorsun. Bu bölgeler müdahil olunsun. Ayrıca bütün köpeklerin kısırlaşmasına gerek yok. 10 tane dişi köpek mi var? 8 tanesini kısırlaştır ya da 9 tanesini... İtlaf falan boş iş 10 milyon köpeği ne kadar sürede toplayacaksın ne kadar sürede itlaf edeceksin? Gördüğün ablalardan 100 binlerce var... Sen inanıyor musun bizim ülkede öyle bir şeyin doğru düzgün yapılabileceğine? Bana göre çözüm budur.Sokak köpeklerinin olduğu gibi kalması insanlara da sokaktaki köpeklere de diğer hayvanlara da eziyet. Kalkmış olduğu gibi kalsın diyorsun farkındalık mı yok iplemek mu yok yoksa sadece billur mu geçiyorsun nedir olum bu
Devletin duygusu olmaz ama devleti yönetenlerin olur...devletin duygusu olur mu?
Doğrudur. Bilgim yok.O kadar gelişmiş bilinçleri yok. Kim yemek verirse gözünde tanrı olur o canlıların.