Vinsmoke Niji 9 Ara 2017 #102 Karasakal öldürür luffy de hesabını sorar sonra karasakal acıyo diye ağlar(ha ha hah ).
mmmikrofon 10 Ara 2017 #106 Son savaşta taraf değiştirecek denizcilerin başını çekeceğini düşündüğüm karakter. Ve akainu tarafından öldürülecek bence.
Son savaşta taraf değiştirecek denizcilerin başını çekeceğini düşündüğüm karakter. Ve akainu tarafından öldürülecek bence.
ƊƛƝƬЄ 10 Ara 2017 #107 Bu karakteri öldürmez bence Oda. Seri sonunda yeni dünya düzeni geldiğinde Coby filo amirali olur, bu da amiral olabilir. Roger garp ilişkisi nasılsa luffy Smoker ilişkisi de benzer olur zannımca.
Bu karakteri öldürmez bence Oda. Seri sonunda yeni dünya düzeni geldiğinde Coby filo amirali olur, bu da amiral olabilir. Roger garp ilişkisi nasılsa luffy Smoker ilişkisi de benzer olur zannımca.
kuroashi.no.sanji1993 10 Ara 2017 #109 Chrollo Lucilfer dedi ki: Öleceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla ... Ölümsüz değil ya illaki ölecek Ölüm şekli nasıl olur diye soruyor konu.
Chrollo Lucilfer dedi ki: Öleceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla ... Ölümsüz değil ya illaki ölecek Ölüm şekli nasıl olur diye soruyor konu.
Kuroro 10 Ara 2017 #110 kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Ölümsüz değil ya illaki ölecek Ölüm şekli nasıl olur diye soruyor konu. Genişletmek için tıkla ... Haa ben yanlış anlamışım. Eceliyle ölür diyeyim o zaman.
kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Ölümsüz değil ya illaki ölecek Ölüm şekli nasıl olur diye soruyor konu. Genişletmek için tıkla ... Haa ben yanlış anlamışım. Eceliyle ölür diyeyim o zaman.