Ace'i kurtarmak için New World'ün 4'de 1'i geldi ama öldürdü genede oda. Heç belli olmaz bu adamın ne yapacağı. He benim fikrim yeni kurulacak denizcilerin amirali olur coby ile birlikte. Filo amiralliği de Fujitora'ya yakışır bence...Mangaka bu adamı kurtarmak için kuzanı ininden çıkarıp getiriyorsa,öldürdüğünde iyi bir küfrederim.Zannetmiyorum ölmez.Aynı roger gibi luffynin kk oluşuna an be an tanıklık edecek.Ya onun ızdırabıyla yada içten içe haklı çıkmanın gururuyla ölecek.Ecelinden ölür yani.
Doğru valla belli olmaz.Son iki sayıdır trolleyen odaya bir daha asla güvenmem.Yalnız sengokunun filo amirali sağduyusu ve sorumluluk duygusuna öyle bir alışmışım ki şu an akainuya bile alışamadım.Akainunun şu an sadece ağırlığı var.Hiç diplomatik bir duruşu yok.Sengokunun o endişeli surat ifadesi bile konumun değerini ve önemini hissettiriyordu.Ace'i kurtarmak için New World'ün 4'de 1'i geldi ama öldürdü genede oda. Heç belli olmaz bu adamın ne yapacağı. He benim fikrim yeni kurulacak denizcilerin amirali olur coby ile birlikte. Filo amiralliği de Fujitora'ya yakışır bence...
Smoker'a kin besleyen birini görüyorum sanırım burada.Ölsün de nasıl ölüyorsa ölsün![]()
Çok barizdi bence. Shibukailerin %80 i zaten ortalama bi koramirali harcarki Dof en sağlamlarından.smoker için umutlarım büyüktü :
![]()
bunu görünceye dek
ama ölmez hatta güçlenir ve ilerde amiral gücünde bir adam olur çünkü seride önemli bir geçmişi var.