Onu hiç tanımıyorum ne fanıdır vs.Bu konuyu açarken Mercury’nin şeker hastası olduğunu bilmiyordum sanırım.Tamamen Frank geyiğiAhaha konuya bak Mercury özel açılmış bir de pattes leydisi vardı sanırım o banlattı kendini, bu konudan sonra mı oldu?

Onu hiç tanımıyorum ne fanıdır vs.Bu konuyu açarken Mercury’nin şeker hastası olduğunu bilmiyordum sanırım.Tamamen Frank geyiğiAhaha konuya bak Mercury özel açılmış bir de pattes leydisi vardı sanırım o banlattı kendini, bu konudan sonra mı oldu?
Benim seriyi - ve dolayısıyla forumu - bıraktığım zamana denk gelmiş sanırım. Pilavüstükuru'yu biliyorum ben bir tek.Patates Leydisi vardı ya Big Mom fanıydı o da. tanımıyor musun?
Aaa pilavüstükuruydu ya doğru, ikisi de yemek ismi diye karıştırdım büyük ihtimalle. Ama bence Patates Leydisi de Big Mom fanıdır.Benim seriyi - ve dolayısıyla forumu - bıraktığım zamana denk gelmiş sanırım. Pilavüstükuru'yu biliyorum ben bir tek.
Ben Patates Leydisi diye bir üyeyi hiç hatırlamıyorum bile. Ama buradan @Patates Leydisi 'ne sesleniyorum. Forumda çok yalnızım, eğer Big Mom fanıysan gel bana yardım et!Aaa pilavüstükuruydu ya doğru, ikisi de yemek ismi diye karıştırdım büyük ihtimalle. Ama bence Patates Leydisi de Big Mom fanıdır.
Serinin Şamaroğlanı vs Serinin Şamarkızı.İşte denk bir vs
Vice amiral= yonko