Öyle ama dediğim gibi ben Assault ve 3vs3 dışında oynamıyorum geneldeTyr'da 30 level. :/
Zaten bu gün oynayamamda Wan Thunder iniyor 150 gem

Öyle ama dediğim gibi ben Assault ve 3vs3 dışında oynamıyorum geneldeTyr'da 30 level. :/
war thunder indirdim yapamadım gem alamadım ben 5 oyun oyna filan diyor savaşıyorsun saçma saçma grafikleride kötü zatenÖyle ama dediğim gibi ben Assault ve 3vs3 dışında oynamıyorum genelde
Zaten bu gün oynayamamda Wan Thunder iniyor 150 gem![]()
Nedir bu Wan Thunder?Öyle ama dediğim gibi ben Assault ve 3vs3 dışında oynamıyorum genelde
Zaten bu gün oynayamamda Wan Thunder iniyor 150 gem![]()
Vermez ise Yaharım la War Thunderi [ Zaten böyle bir şey okumuştum adam internette dolaşırken o kadar reklamı'nı görmüşki oyuna gıçık olup 1. olmuş sonra herkesi trollemişwar thunder indirdim yapamadım gem alamadım ben 5 oyun oyna filan diyor savaşıyorsun saçma saçma grafikleride kötü zaten![]()
ondan sonra vermiyor gemi![]()
Klana alayımOyuna yen başladım. "MRTFR" ekleyebilirsiniz.
Bu arada meta falan var mı burada?
Conquest normal 5 vs 5'di sanırım. Metası nasıl onun? Yani hangi tür tanrı nereye gider?Klana alayım
Meta olarak Conquest için var. Arena içinde Top God'lar var misal Ares Hades felan [ ben pek oynamıyorum şimdi eskiden bunlardı]
Onun dışında kim kime dum duma özellikle Assault
Not: Ya o değilde adamlar Dominionu kaldırdılar ekliyeceğiz dediler 6 ay oldu ses seda yok hani o bir şey değil çok saçma bir nedenden kaldırdılar kimse oynamıyor diye![]()
Evet 5 vs 5Conquest normal 5 vs 5'di sanırım. Metası nasıl onun? Yani hangi tür tanrı nereye gider?
Sen bir şeyi eksik yapmışsındır belkibana vermedi![]()
![]()