Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Slam Dunk

Serinin ana odak Hanamichi'nin gelişimi haliyle seri boyunca odak noktası olan karakterin sonunun meçhul olması burukluk yarım kalmış hissi oluşturması normal.
Burukluğa katılıyorum ancak sanıldığı kadar da meçhul kalmadı, tedaviye uyduğu takdir de basketbola dönebileceği söylenmişti, hatta Rukawa'da ona gaz veriyordu milli formasını göstererek yani pek de basketbolu bırakıyormuş gibi değildi. Ama içi burkuluyor insanın elbette.

Şahsen tıpkı mitsui gibi diğer 3 lerin de emekli olmayıp ileriki turnuvada bir şampiyonluk kazanmasını isterdim açıkçası
Abi adamlar liseden mezun oluyorlar, yapacak bir şey yok. Seri boyunca defalarca belirtildi bunların son dansı olduğunu, gönül istiyor tabi, aynı ekiple bir şampiyona daha görsek ama, maalesef.

Spor serilerine bu kadar ilgin varsa zaten izlemişsindir de küçük bir ihtimal gözden kaçırmış olabilirsin diye yazıyorum, Hajime no Ippo'yu şiddetle tavsiye ederim. Türün zirvesini temsil ediyor.
Yetişkin bir ayıyı çıplak elleriyle nakavt eden Takamura’nın namı yürürken nasıl bilmem? 😆
Güncelde olmadığım için forumdaki konusuna henüz uğramadım, bir süre daha yolum var.

Seriyi bitirdim, sadece bu paneli paylaşmak istiyorum.
“Sol el, yalnızca topu desteklemek içindir.”

İnoue röportajlarından birinde Sannoh maçından bahsederken istese de bu maçtan daha iyisini çizmesinin mümkün olmayacağını söylemiş, yaptığı en iyi iş olarak tasvir etmiş yani. İlerisini hayâl ettiyse bile icraata geçmeyi hiçbir zaman planlamadı muhtemelen.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık