Kalkıştım sadece. Açtım biraz ilerletip kapatmamı sağlayacak bir kaç sahne gördüm ve kapattım.İzledin mi la sen :S Hiç senin tarzın değil ama hangilerini izledin :S

Kalkıştım sadece. Açtım biraz ilerletip kapatmamı sağlayacak bir kaç sahne gördüm ve kapattım.İzledin mi la sen :S Hiç senin tarzın değil ama hangilerini izledin :S
Hepsinde öyle sahneler bolca mevcut. Ama aç begotten izle benden tavsiye sana.Kalkıştım sadece. Açtım biraz ilerletip kapatmamı sağlayacak bir kaç sahne gördüm ve kapattım.![]()
Senin tavsiyelerini göz ardı etmem genelde ama bunlar gibiyse hiç bulaştırma beni.Hepsinde öyle sahneler bolca mevcut. Ama aç begotten izle benden tavsiye sana.
Yok değil :SSenin tavsiyelerini göz ardı etmem genelde ama bunlar gibiyse hiç bulaştırma beni.![]()
Tamam, bakarım. :SYok değil :S
Adamın twitter hasabına baktım da biraz ilginç bir kişilikmiş.O filme cidden ben de anlam veremedim. Epey uçuk bir kafadan çıktığı belli fikrin. İnsanlardan kırkayak yapsan ne olur, yapmasan ne olur? Yani amaçsız, sadece dikkat çekmek için üretilmiş bir şey gibi geliyor bana. Hostel bile daha felsefik kalıyor bunun yanında.
Dediğim gibi olay iğrenme yada iğrenç sahne değil.Konu rahatsız edicilik ile alakalı iğrençlikle değil.Diğerleri daha iğrenç sahnelerle dolu olabilir.Kör göze parmak sokması gerekmez filmin.İzlerken akıcı bir konu olması da gerekmez.Üzerinde düşündürmesi önemli olan.Gerçekçi,rahatsız edici biçimde aktarması önemli.İşin yönetmenlik boyutu var,sinema dili var.O açıdan film başyapıt kategorisinde.Salo 120'yi izledim pek de bir şey gibi gelmedi bana. Şahsen sırp filminden de pek iğrenmedim ama o beyin uyuşması yaratıyor son sahneyle. Sırp filmini de izle sonra karar ver bence. İzlemesen de olur ama karar vermen için erken. Salo'da ise şöyle sıkıcı bir konu var yanı sadistlik dışında bir şey yoktu o filmde.