Bizim çocuğu da sen hurdacı yaptın zaten. Şu dilini bir tut be.Oda saçmalamakta rakip tanımaz. Kin'emonun alt bedeni gaz çıkararak konuşurken buna emin olmuştum. O yüzden artık ne çizse saçma gelmiyor.

Bizim çocuğu da sen hurdacı yaptın zaten. Şu dilini bir tut be.Oda saçmalamakta rakip tanımaz. Kin'emonun alt bedeni gaz çıkararak konuşurken buna emin olmuştum. O yüzden artık ne çizse saçma gelmiyor.
Bunu yazmaya gelmiştim, gidiyorum.Wano arci
O zaman Oda Vegapunk nickiyle seninle irtibata geçiyor olmalı.Yoksa tek açıklaması senin kahin olman.Yok bir @Vegapunk tanıyorum Japon. O da bir işe yaramaz.
O zaman One Piece'i açıklıyorum. One Piece = Zoro'nun taştan heykeli.O zaman Oda Vegapunk nickiyle seninle irtibata geçiyor olmalı.Yoksa tek açıklaması senin kahin olman.![]()
Eskiden daha caps olayları popüler değilken öyle bir caps yapılmıştı.Gorosei Zoro heykeli yaptırmış ona tapıyordu.O zaman One Piece'i açıklıyorum. One Piece = Zoro'nun taştan heykeli.
Beton yetmez. tutamadım kendimiO zaman One Piece'i açıklıyorum. One Piece = Zoro'nun taştan heykeli.
O yüzden o kısmı yapmamışlar, Rogre tayfası ona gülmüş.Beton yetmez. tutamadım kendimi