Uuu felsefikli cevap. Doğru analiz ama. :/ Bir yandan da işin mecburiyet kısmı var yalnız. Yuri onlardan çok çok daha güçlü. Beraber kuleyi tırmanmayı imkansız hale getiriyor bu.Androssi bebeğim. Yuri de değer veriyor ama Androssi ile aralarındaki fark şu; Yuri, Baam'dan uzak kaldığında, Baam'ı özlüyor; Androssi ise, Baam'dan uzak kalamıyor.
Sevgi kural dinlemez kardeşim.Uuu felsefikli cevap. Doğru analiz ama. :/ Bir yandan da işin mecburiyet kısmı var yalnız. Yuri onlardan çok çok daha güçlü. Beraber kuleyi tırmanmayı imkansız hale getiriyor bu.
Aynen ya. Baam "Bundan sonra seni görmek istemiyorum" dediğinde nasıl da panikleyip hemen de anasının muhabbetini açtıydı ama.Kesinlikle Rachel. Aksini iddia eden afedersiniz Androssi fanidir.
Androssi Baamsız yapamaz ya. Androssi diyelim.
Yuri'nin yakalanmasına rağmen Baam'ın onu düşünmemesi...
Haberi yoktur ki Yuri'nin yakalandığından. Bir de Yuri prenses. Jinsung için endişelendiği kadar Yuri için de endişelenirdi yoksa.
Birisin arkasında 10 ailenin bir üyesi varken diğeri Fug' da ve orası da kendi içerisindeki çatışmalardan eski bir canavar ile ilgilenecek gibi değil. Yani Baam Yuri için endişelense bile ondan öte Ha ailesi var.
Güncele gelmeyenler de olabilir diye dedim. Tabii yine sen bilirsin.Anketin başında arkadaş belirtmiş aslında spoiler içerdiğini."Öncelikle, ankette bulunan karakterler ve içerdikleri bilgiler serinin ileriki bölümlerinden alınmıştır. Haliyle seriye daha yeni başladıysanız bu anket sizin için "spoiler" içerir." Şeklinde...
Sana dedikten sonra spoiler içine almayı unutmuşum ben de. HahahaahHayır, tabi ki aldım. Teşekkür ederim. Sadece anket başlı başına spoiler olduğundan farklı geldi.![]()