İkisi de güzel. Bleach hariç mangasının da animesinin de %95'i filler.
Eğer animesi daha güzelse Animeden. Tabi Manga'ya bağlı kalıp kalmama durumları da önemli. Mesela Toriko'ya başladığımda Animesinden başlamıştım. Ama sonra nasıl bir hataya düştüğünü farkettim. Animeyi bırakıp Manga'dan devam ettim. O yüzden duruma göre.Peki her ikisi de diyenler başlayacağınız seriye manga ile mi yoksa anime ile mi başlarsınız en başta?![]()
Bleachin 170 küsür bölümü filler. Naruto shippuudenin de 203 mü ne. Ama mesele bu değil. Ana hikaye adam gibi yapıldıktan sonra fillerlar göze batmıyor. Bleach in fillerları iyidir mesela.İkisi de güzel. Bleach hariç mangasının da animesinin de %95'i filler.
Yok artık 200 bölüm filler mı olur yaBleachin 170 küsür bölümü filler. Naruto shippuudenin de 203 mü ne. Ama mesele bu değil. Ana hikaye adam gibi yapıldıktan sonra fillerlar göze batmıyor. Bleach in fillerları iyidir mesela.
Ana konuya gelirsek normalde manga öndedir ama ben okuyarak o hissiyatı alamıyorum. Enies Lobby marineford thriller bark sabondy arclarını animeden defalarca izlememe rağmen, bir kez olsun mangadan açıp bakmışlığım olmamıştır.
OP'un filleri çok iyi bence.Bleachin 170 küsür bölümü filler. Naruto shippuudenin de 203 mü ne. Ama mesele bu değil. Ana hikaye adam gibi yapıldıktan sonra fillerlar göze batmıyor. Bleach in fillerları iyidir mesela.
Ana konuya gelirsek normalde manga öndedir ama ben okuyarak o hissiyatı alamıyorum. Enies Lobby marineford thriller bark sabondy arclarını animeden defalarca izlememe rağmen, bir kez olsun mangadan açıp bakmışlığım olmamıştır.
Evet ilk soul society gittikleri arc, arrancar arc ve fullbring arc hariç hepsi fillerYok artık 200 bölüm filler mı olur yaArkadaş serinin 3'te biri filler'sa ben o işte yokum
Bi de daha geçen arkadaş Naruto'nun animesini övdü baya.
Ona katılıyorum özellikle Asia lı bölümler güzeldi ama one Piece'in sorunu o değil ki. Keşke filler olsa da hikaye ilerlese. Bleach in yaptığı buydu. Filler vardı ama elde kalan bölümler şahaneydiOP'un filleri çok iyi bence.
OP aslında iyi animesi. Son zamanlarda bozdular bence.Ona katılıyorum özellikle Asia lı bölümler güzeldi ama one Piece'in sorunu o değil ki. Keşke filler olsa da hikaye ilerlese. Bleach in yaptığı buydu. Filler vardı ama elde kalan bölümler şahaneydi
Açıkçası benim aşırı beklentilerim yok animesinden. Dressrosa başlarında bile memnun sayılırdım ama iyice cılkı çıktı. Hele g4 gibi çok uzun zamandır beklenen bir şeyi böyle rezil etmeleri kabul edilemez.OP aslında iyi animesi. Son zamanlarda bozdular bence.