Yanıtımı cevapladığınız için teşekkür eder, sağlıklı ve dikkatli bir yaşam dilerim, hocam.Eskiden vardı da, kötüye kullanım çok yapılıyor diye kaldırdık. Forum artık daha ferah bir yer olduğundan geri getirebiliriz. Buna bir bakayım.
Yanıtımı cevapladığınız için teşekkür eder, sağlıklı ve dikkatli bir yaşam dilerim, hocam.Eskiden vardı da, kötüye kullanım çok yapılıyor diye kaldırdık. Forum artık daha ferah bir yer olduğundan geri getirebiliriz. Buna bir bakayım.
Xenforo'da nicki değişen üyelerin eski nickleri yöneticilere gözüküyordu. Hiç kontrol etmemiştim ama normal üyeler de görebiliyor mu?Eskiden vardı da, kötüye kullanım çok yapılıyor diye kaldırdık. Forum artık daha ferah bir yer olduğundan geri getirebiliriz. Buna bir bakayım.
Xenforo'da nicki değişen üyelerin eski nickleri yöneticilere gözüküyordu. Hiç kontrol etmemiştim ama normal üyeler de görebiliyor mu?
Bu tarz bir bilgi olsa profilde aslında iyi olabilirdi.
Bizim forumda alıntılarda görünüyor sadece.Xenforo'da nicki değişen üyelerin eski nickleri yöneticilere gözüküyordu. Hiç kontrol etmemiştim ama normal üyeler de görebiliyor mu?
Bu tarz bir bilgi olsa profilde aslında iyi olabilirdi.
Öyle zaten. Altı ayda bir değiştirebilirsin.@Smoker Hocam, kullanıcı adı değiştirme işlemini belirli bir hak sınırıyla kendimiz yapabilsek mümkün mü? Örneğin iki hak tanınsa ve haklarımız dolduğunda tekrar sizden talep etsek.