Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sıradaki Haki Kullanıcısı

Sıradaki haki kullanıcısı kim olacak?

• Kullanılan toplam oy
    200
2y arada her birinin az çok kendini geliştirdiğini gördük Robin hariç. Hala hana hanalı Robin. Kollar, bacaklar gibi uzuvlarını koka yapsa efsane olur. Robin'e busoshoku haki yakışır.

O sizin fantazi dünyanız :rolleyes:
Dragon'da biraz kafa varsa yazıtları okumayı öğrenmiştir, Robin o dili öğretmiştir. Hatta en ez 10 kişiye öğretmiştir.
Robin in saldırı açısından ilerlemesi gerektiğini düşünmüyorum. Kendini koruması yeter de artar. Onun serideki görevi daha farklı.
Onun görevi boş, bu kadar boş bir görev olamaz. Roger'ın yaptığını Luffy de yapacak kıvama gelir. Her şeyin sesini duyacaktır. Dünyada Robin tek değil bence, bunun imkanı yok. Tüm yazıtlar tek Robin'e bağlı değildir. Op de hiç mi zeki insan yok?

Dragon'da biraz kafa varsa yazıtları okumayı öğrenmiştir, Robin o dili öğretmiştir. Hatta en ez 10 kişiye öğretmiştir.

Onun görevi boş, bu kadar boş bir görev olamaz. Roger'ın yaptığını Luffy de yapacak kıvama gelir. Her şeyin sesini duyacaktır. Dünyada Robin tek değil bence, bunun imkanı yok. Tüm yazıtlar tek Robin'e bağlı değildir. Op de hiç mi zeki insan yok?
Orası çok yüksek ihtimal zaten.

Hepsinde haki çıkmalı. Tashigi çöpünde bile haki var korsanlar kralı tayfasında haki olmazsa çok saçma olur.

Franky den kendisine kairoseki zırh yapmasını,
Nami den gözlem hakisini açmasını,
Chopper ve Robinden silahlanma hakisini açmasını,
Brook tan meyve uyanışını açmasını bekliyorum.

Ek olarak Usopp dresrosa savaşında kral hakisinin olduğunu yalanını söyledi. Usopp un söylemiş olduğu bütün yalanların gerçekleşeceğine inanan birisi olarak, Usopp gözlem hakisine silahlanma ve kral hakisinin açmasını bekliyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık