3.ya da 4.film den sonra yapımcı tarzı biri ''egolu,üstüne gay'' falan demişti johny için.Ama onsuz da bu seri olmaz biliyorlar.2 taraf da birbirine muhtaç diyelimJohnny Depp Karayip Korsanlarında oynamayı bırakmamış mıydı ya. Parası mı bitti nedir![]()

3.ya da 4.film den sonra yapımcı tarzı biri ''egolu,üstüne gay'' falan demişti johny için.Ama onsuz da bu seri olmaz biliyorlar.2 taraf da birbirine muhtaç diyelimJohnny Depp Karayip Korsanlarında oynamayı bırakmamış mıydı ya. Parası mı bitti nedir![]()

Genç jack çok iyiydi ya, o kısmı uzatsalardı keşke3.ya da 4.film den sonra yapımcı tarzı biri ''egolu,üstüne gay'' falan demişti johny için.Ama onsuz da bu seri olmaz biliyorlar.2 taraf da birbirine muhtaç diyelim![]()
gemiye drift attırdı resmenGay mi? Çocukları falan var diye biliyorum adamın. En son Amber Heard'ü dövüyordu bir de3.ya da 4.film den sonra yapımcı tarzı biri ''egolu,üstüne gay'' falan demişti johny için.Ama onsuz da bu seri olmaz biliyorlar.2 taraf da birbirine muhtaç diyelim![]()

O nereden çıktı la? Ayrıca film onun üzerine.Johnny Depp Karayip Korsanlarında oynamayı bırakmamış mıydı ya. Parası mı bitti nedir![]()

O parayı kadına mı harcıyordu acaba?O nereden çıktı la? Ayrıca film onun üzerine.
Not: Ayda 2 milyon $ harcayan adama para mı dayanır?

Eğlence, arkadaş, parti falan. Hovardanın tekidir kendisi. Şapkacı rolünden de sağlam para kaldırmıştı.O parayı kadına mı harcıyordu acaba?
Bilmiyorum bir röportajdan aklımda kalmış.![]()
Ne kadar serveti var acaba? Merak ettimEğlence, arkadaş, parti falan. Hovardanın tekidir kendisi. Şapkacı rolünden de sağlam para kaldırmıştı.

Para dayanmıyor ama gayrimenkulü de epey var. Geçen sene Manchestera taşınma muhabbeti vardı da bilmiyorum ne oldu.Ne kadar serveti var acaba? Merak ettim![]()
Hahaha. Aynen. Saatlerce konuşurum valla zenginlerin malı hakkında. Ama hoşuma gitmiyor da değil.Para dayanmıyor ama gayrimenkulü de epey var. Geçen sene Manchestera taşınma muhabbeti vardı da bilmiyorum ne oldu.
Hazır konu Johhny'ye geldi Trump taklidi epey sağlamdır bu arada.
Edit: Zenginin malı züğürdün çenesi...
Ben en son Amber'a baya yüklü bir miktarda para ödediğini hatırlıyorum.40-50 milyon $ vermiştir işte la ne olacak?Hahaha. Aynen. Saatlerce konuşurum valla zenginlerin malı hakkında. Ama hoşuma gitmiyor da değil.Ben en son Amber'a baya yüklü bir miktarda para ödediğini hatırlıyorum.