Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Napsın adamlar her bir şeyi anlatmak istiyorlar. :I

Yalnız ben Murlock görmek istiyorum ya. SPOİLER - Filmde varmış. - SPOİLER :D
Bi filme herşeyi sıkıştırmaya çalışmak çok saçma. Bu evreni bilmeyen kitleye nasıl sevdirecek bu filmi :T İzlemedim fakat hızlandırılmış kurs tadındaysa onun yönetmenini cacığa hıyar diye doğramak lazım.

Bi de yorum katıyorum diye olmayan şeyler ekleyip önemli şeyleri çıkaran mallar var. Avatar'ı bok edenler var.

Unknown

Bi filme herşeyi sıkıştırmaya çalışmak çok saçma. Bu evreni bilmeyen kitleye nasıl sevdirecek bu filmi :T İzlemedim fakat hızlandırılmış kurs tadındaysa onun yönetmenini cacığa hıyar diye doğramak lazım.

Bi de yorum katıyorum diye olmayan şeyler ekleyip önemli şeyleri çıkaran mallar var. Avatar'ı bok edenler var.
Avatar dan kastın Son Hava Bükücüyse ağlarım. Yarama tuz değil asit basarsın. :(

Ama yönetmeni Warcraft'ın hastasıymış bildiğin sanmıyorum o tip saçmalıkların olduğunu.

@twei

İçime ateş düşürdün bildiğin. Ateş dedim de ateş üretemeyen ateş bükücüler vardı filmde lan. :(

Yine o yorumlardan hikayeyi o kadar sıkıştırmaya çalışmışlar ki bazı olayların nasıl olduğunu oyuncular anlayabiliyormuş. Ama sonuç olarak fantastik bir evrenin başlangıcı bu film, türü seviyorsan gitmeden önce yine bir iki hikayesine bakar öyle gidersin oyunu oynamana gerek kalmaz.

Şöyle düşün şimdi anlayıp anlamamak değilde bir gaza gelme gibi bir durum var. Zamanında piksel olarak gördüğün ve sevdiğin bir karakter karşında gerçek gibi çıkmış sonuç olarak bu heyecanı yaşamazsın.
Travis hatrına her türlü izleyecektim zaten de, 1-2 hikayeye bakayım oyunla ilgili.

Benim son havabükücü güzel diyen arkadaşım vardı. Gerçi SAO OP'den daha güzelde diyordu. Çok da şey yapmamak lazım.

Unknown

Benim son havabükücü güzel diyen arkadaşım vardı. Gerçi SAO OP'den daha güzelde diyordu. Çok da şey yapmamak lazım.
Konuşmayı bırakmışsındır umarım o arkadaşınla. :I Öyle efsane bir çizgi film serisini öyle rezalet, çöp bir şey çevrilmesi. :( So sad. :(

Warcraft olmamış yani olmuş ama yakışmamış. İlk film için Warcraft 1 yerine bir ton başka konu anlatıla bilirdi hem Oyunu oynamayan kitlede hikayeye hayran olurdu.
Misal Arthas'ın hikaye Broxigar her halde 2 Trilyon alırdı eğer güzel yaparsalar.
İllidan veya 1. yada 2. Legion olayı düşünsene filmin sonunda Thundering oluyor :D

Ek olarak o elfler ne lan öyle yok abi olmamış ya :artiz:
Bu arada Medivin içinden Sargeras yerine Malganis mi çıkıyor :D gerçi onada benzemiyor ne çıkıyor lan bu adamın içinden :D

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık