Şu kafa yapısından bir kurtulamadık.Dehhh ama ya
Şu kafa yapısından bir kurtulamadık.Dehhh ama ya
dövme de duruyor ama üstünü giydirmişler dslfşgjkfd demek ki hafif seküler olunca sorun yokElemanın küpeye dokunmamışlar neyse ki
Elle tutulur bir boykot falan çakmak lazım şunlara. Zaten Rito da anlaşmayı uzatmamışken hala satın alanlar ne için alıyor acabaŞu kafa yapısından bir kurtulamadık.
Hafif seküler ne yha zpli genç yetişkin gibi bir şey midövme de duruyor ama üstünü giydirmişler dslfşgjkfd demek ki hafif seküler olunca sorun yok
Anne Hathaway Jake Gyleenhall ile bir filmi vardı netflixte baya cüretkarmış beklemiyordum doğrusu.Ama yaşlanmadı mı ya bu tarz filmler için.Dehhh ama ya
40'larının başında, ikinci baharı sayılırAnne Hathaway Jake Gyleenhall ile bir filmi vardı netflixte baya cüretkarmış beklemiyordum doğrusu.Ama yaşlanmadı mı ya bu tarz filmler için.
Kadını pretador'a benzetmişler çok kötü çok...
Bağdat hırsızı filmleri var https://m.imdb.com/title/tt0033152/ Prince of Persia bu filmden ilham alınmış dönemine göre çok ileride fantastik olarak.Birde daha eski sessiz filmi var ama onu izlemedim.O kadar bakındım Hasan Sabbah - Haşhaşiler hakkında doğru düzgün bütçeli film çekilmemiş, ilginç. Hala el atılmamış.