Üye silindi 5207
fantastik bi dünya işte ne önemi var bunun?Sarışın süt beyazı Astrid'i niye değiştirip siyahi yaptınız, ayrıca siyahi viking mi olur? Anlam veremiyorum.
fantastik bi dünya işte ne önemi var bunun?Sarışın süt beyazı Astrid'i niye değiştirip siyahi yaptınız, ayrıca siyahi viking mi olur? Anlam veremiyorum.
Viking bunlar çünkü. Siyahi viking mi olurfantastik bi dünya işte ne önemi var bunun?
Çocukken izlediğimiz karakterler değiştiriliyor, sitemim tamamen bunun üzerine tam tersi yapılsa aynı tepkiyi verirdim.fantastik bi dünya işte ne önemi var bunun?
tarihsel bi gerçeklik peşinde mi koşuyor film? kurgusal bi dünya işte niye takıyorsunuz bunaViking bunlar çünkü. Siyahi viking mi olur
sevdiğin bir seriyse, karakteri değişmediği sürece o kadar da önemsenecek bir şey değil benceÇocukken izlediğimiz karakterler değiştiriliyor, sitemim tamamen bunun üzerine tam tersi yapılsa aynı tepkiyi verirdim.
Hikayeyi baştan aşağıya değiştirip farklı bir versiyon sunsalar isterse karakterlerin hepsini değiştirsinler umrumda olmaz ama fragmana baktığımızda animasyonla birebir aynısını yapmışlar, diğerlerini olduğu gibi bırakıp önemli bir karakteri değiştirince garip oluyor ama neyse dediğin gibi olsun.sevdiğin bir seriyse, karakteri değişmediği sürece o kadar da önemsenecek bir şey değil bence
Hem o hemde astrid kalıplı kız biraz bu kız ise ufacık birşey.Yanlış seçim.Sarışın süt beyazı Astrid'i niye değiştirip siyahi yaptınız, ayrıca siyahi viking mi olur? Anlam veremiyorum.