Bence Age of ultron beklentilerini fazlasıyla karşılar çünkü ultron u thanos dan daha bela bir karakter olarak görüyorum avengers grubuna en çok çektiren karakter ayriyetten fazladan ugraştıracak karakter de var Vision, Scarlet witch, QuicksilverAvengersta sıkıntı şurda biraz. 1 tane asıl kötü adam oluyor ve onun ordusu oluyor. Bizimkiler o ''ordu'' sıfatında takılanları çerez gibi harcıyorlar. Tek kalan o kötü adamın pek şansı olmuyor zaten. Karşılarına kalabalık bir grup çıksa daha çok eğlenebilirdik. Gerçi Thanos sıradan bir kötü adam değil o baya efsane olacaktır gibi geliyor.
Evet onu görünce bende aynı tepkiyi verdim umarım fragman felan şaka çıkar da hiç cıkmaz böyle bir filmZenci Human Torch mu? Yok artık.
Bari kumral olsaydı :/ Sarışın adamı zenci yapmışlar.Zenci Human Torch mu? Yok artık.
Johnny mi Sue mu kaçamak sonucu doğdu acaba bunu merak ediyorum ben nasıl bağlıcaklarZenci Human Torch mu? Yok artık.
sormadan içim rahat etmiçek civil war da kaptan amerik a ölecekse thanosun olduğu film de ne olucak peki kaptan amerikasız bir avengers mı olucak ?
Cap, Civil War'da ölmüyor. Civil War'un sonunda teslim oluyor ve daha sonrasında kendi serisinin sayılarında duruşmaya götürülürken öldürülüyor. Yani Civil War demek, Captain America ölmeli demek değil. Yine de Chris Evans'ın aktörlüğü bırakmayı düşündüğüne yönelik açıklamaları da mevcutken bu ciddiye almamız gereken bir olasılık. Ama Steve Rogers ölse bile Captain America kostümü boş kalmaz, çizgi romanlarda 2007-2010 arasında Steve'in ölü olduğu dönemlerde (böyle deyince de garip oluyor ama =) bu görevi Bucky üstlendi, yani Winter Soldier. Şimdi ise bir seneye yakın bir süredir Falcon, Captain America olarak karşımıza çıkmakta. Filmlerde de kalkanı bu ikisinden biri devralacaktır.