Zevkler renkler tabi tartışılmaz ona bişey demem de...Sen de buraya bir geliyorsun. Milleti aşağılayıp gidiyorsun. Beğenmedik işte Dark Universe neyse yapamamış. İkinci filmi güzel olur inş.![]()

Zevkler renkler tabi tartışılmaz ona bişey demem de...Sen de buraya bir geliyorsun. Milleti aşağılayıp gidiyorsun. Beğenmedik işte Dark Universe neyse yapamamış. İkinci filmi güzel olur inş.![]()
Nerde Mary ya.Nerede ilk Peter Parker.![]()
İzlemedim ben spidey i dahaZevkler renkler tabi tartışılmaz ona bişey demem de...Spidey çizgi roman ile birebir aynı olmuş. Spidey zaten çocuk. ÇOCUK. VELEDİN TEKİ. 30 yaşında adamın Spider-man oynamasından nasıl hoşlanabilirsiniz be
Neyse bir şey demiyorum.. Dunkirk git ama o güzel olur bak. Nolan sonuçta. Mumya 2 de iyi olcak eminim. 1. filmde güzeldi gerçi ama cahiller, anlayamazsınız :S
Spider in bütün filmlerini izledim de vizyondakine gitmedim.Nerde Mary ya.Sen filmleri izledin mi?
Sinema tarihi başyapıt ve kaliteli filmlerle doluyken şart değil zaten öyle kolay bitecek kadar az değiller.3d görmek için gidilmiyorsa ne olduğu daha afişinden kendini belli eden filmler için sinemaya gitmek çok gerekli değil bence dev ekran hevesi yoksa.Festival oscar adayı ve bazı yönetmen filmlerini ayrı tutuyorum tabii.Çünkü para kazandırdıkça adamlar aynılarını çekmeye devam ediyor özellikle türk komedi filmlerinde.Sinemaya gitme ya, hepsi kötü bu filmlerin.![]()
Daha güzel açıklanamazdı.Sinema tarihi başyapıt ve kaliteli filmlerle doluyken şart değil zaten öyle kolay bitecek kadar az değiller.3d görmek için gidilmiyorsa ne olduğu daha afişinden kendini belli eden filmler için sinemaya gitmek çok gerekli değil bence dev ekran hevesi yoksa.Festival oscar adayı ve bazı yönetmen filmlerini ayrı tutuyorum tabii.Çünkü para kazandırdıkça adamlar aynılarını çekmeye devam ediyor özellikle türk komedi filmlerinde.
Sen kimsin ki milleti cahil diye yaftalıyorsun? Evet bunu alıntıladığın arkadaşa değil de Spider Man'i beğenmeyen arkadaşa yaptığını anlayamayacağız mı sanıyorsun? Yoksa forumdaki yöneticilerin böyşe hitap etmesinde bir sıkıntı yok mu? Söyle de ona göre girmeye devam edeyim foruma.Zevkler renkler tabi tartışılmaz ona bişey demem de...Spidey çizgi roman ile birebir aynı olmuş. Spidey zaten çocuk. ÇOCUK. VELEDİN TEKİ. 30 yaşında adamın Spider-man oynamasından nasıl hoşlanabilirsiniz be
Neyse bir şey demiyorum.. Dunkirk git ama o güzel olur bak. Nolan sonuçta. Mumya 2 de iyi olcak eminim. 1. filmde güzeldi gerçi ama cahiller, anlayamazsınız :S
Sazan gibi atlama. Kendi aramızda olan bir şey ve sana mı soracağım? Girme sen foruma daha iyi.Sen kimsin ki milleti cahil diye yaftalıyorsun? Evet bunu alıntıladığın arkadaşa değil de Spider Man'i beğenmeyen arkadaşa yaptığını anlayamayacağız mı sanıyorsun? Yoksa forumdaki yöneticilerin böyşe hitap etmesinde bir sıkıntı yok mu? Söyle de ona göre girmeye devam edeyim foruma.