Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Silvers Rayleigh

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 227 85.3%
  • Sevmem

Kullanılan: 39 14.7%

• Kullanılan toplam oy
    266
Şu kadar tanımdan sonra bana göre en azından yonko aşağısı kurtarmaz...
Yonko seviyesi o kadar basit bir şey değil. Bir tayfada iki tane yonko seviyesi ya da üstü adam olacağını sanmıyorum. Buna tek istisna Şebek'in kurduğu oluşum olabilirdi ki o da normal bir tayfa değil. Ray-san müthiş klas adamdır ama zirvesinin dahi Akainu'dan güçlü olduğunu düşünmüyorum mesela. Bu seride amiral seviyesini görmek sabaha kadar övülmen için yeterli sebeptir zaten

Yonko seviyesi o kadar basit bir şey değil. Bir tayfada iki tane yonko seviyesi ya da üstü adam olacağını sanmıyorum. Buna tek istisna Şebek'in kurduğu oluşum olabilirdi ki o da normal bir tayfa değil. Ray-san müthiş klas adamdır ama zirvesinin dahi Akainu'dan güçlü olduğunu düşünmüyorum mesela. Bu seride amiral seviyesini görmek sabaha kadar övülmen için yeterli sebeptir zaten
katılıyorum ray o seviyede olsaydı garpla birlikte dalınmazdı xebece

Basit seviye değil doğru... zaten kosoca evrende öyle çok adam da yok... ayrıca evet çoğu tayfada böyle bir şey olmaz, zaten yok gibi de ama Şebek’in tayfası gibi KK tayfası da bir istisna olabilir gayet bu konuda ki ben öyle olduğunu düşünüyorum...

ne yonko,ne amiral,ne sağ kol hiçbirisi bu adamın verdiği havayı vermedi. Mangaka, odenin günlüğünde ismini zikrederek hayplamaya devam ediyor, kendisini görenlerin tüylerinin diken diken olmasına, hayrete düşmelerine, dehşete kapılmasına sebep oluyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık