Rayleigh ne kadar güce sahip  bilmiyoruz . Hakkında söylenen sözleri falan es geçersek  Rayleigh hakkında güç çıkarımı yapabileceğimiz tek dövüş  Kizaru ile olan dövüşü bence . O dövüş bile uzasa sonucunu tam  olarak kestiremeyeceğimiz bir dövüş  ama bence Kizaru  ≥ Yaşlı Rayleigh . Bana öyle geldi açıkçası  . Ama o yaşta ( 72 yaşında . Beyazbıyık'dan yaşlı yani ) Kizaru' yu tutabiliyor olmasından dolayı  Zirve halinin  Amiral ve İmparator arası bir düzeyde olduğunu düşünüyorum ben  . Beyazbıyık'ın ve Roger'ın  tayfasının birbirine girdiği dövüşten  bir güç çıkarımı yapamayız bence çünkü kim kime dalmış belli değil . Bana Rayleigh  ve Oden dövüşmüş gibi geliyor ama belli değil dediğim gibi . Rayleigh hakkında sahip olduğumuz bilgilerle kesin doğru bir  kanıya ulaşmak zor . Kişiden kişiye değişen çıkarımlar mevcut olabilir yalnızca .
    Oden ise  flashbacke rağmen  düzeyini tam olarak kestiremediğimiz ama çoğu insanın en az amiral olarak kabul ettiği biri . Bence de öyle .  İmparator potansiyeline sahip olduğunu düşünüyorum hatta . 
Bence  Zirve Ray ve Zirve Oden dövüşse idi  kazanacak kişi Ray olurdu   ama Oden ölmeseydi ve gelişmeye devam etseydi  Oden  ≥ Rayleigh olurdu  .