Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Dracule Mihawk

Sizce Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    151
Kasmayın boşa, Erkan reyiz açıklamış işte iki sene evvel Luffy'nin dengi olan Mihawk mı Luffy'nin eğitmeni Ray-san'ı yenecek? Yapmayın etmeyin, daha Buggy'i kesemiyor bu çelimsiz :/ Üstüne Vista gibi Zoro seviyesi bir kılıç ustasını yenemiyor, Ray yerine gidin Arlong'u Don Krieg'i falan koyun daha mantılı.

Kasmayın boşa, Erkan reyiz açıklamış işte iki sene evvel Luffy'nin dengi olan Mihawk mı Luffy'nin eğitmeni Ray-san'ı yenecek? Yapmayın etmeyin, daha Buggy'i kesemiyor bu çelimsiz :/ Üstüne Vista gibi Zoro seviyesi bir kılıç ustasını yenemiyor, Ray yerine gidin Arlong'u Don Krieg'i falan koyun daha mantılı.
Mihawk'ın tek rakibi kendisidir :/

@Carpe Diem O oranı tahmin olarak yazdım.Shanks'ın bugün Mihawk'ın azıcık üstü olduğunu düşünüyorum.Shanks 2 tür haki de serinin nirvanalarından + yüksek seviye de kral hakisi olsa Mihawk'ta 2 tür haki de Shanks'a yakın ve iyi bir kılıç ustası olması aradaki ufak farkı belirliyor olabilir.Güçlwri hakkındaki tahminim o yani.

O çıkarımı da şöyle yaptım.Dof-Marco-Luffy'i aynı kulvarda görüyorum.Vista'nın Marco'dan daha düşük seviye de olduğu konusunda hemfikirizdir heralde.2. adam olarak Zoro'da Luffy'nin 2-3 tık altı desek aşağı yukarı aynı seviyedeler işte.

Sizin dayanağınız mf,vista ile çarpışması.Mf'ye bakarak Mihawk'ın çapsız olduğunu bende sölüyorum zaten ama diğer detayları es geçmekte mantıklı değil.Serinin ana karakterinin hedefi güç olarak yüksek ihtimal yonko üstüyken 2. ana karakterin hedefinin güç olarak amiral altı çıkacağını sanmıyorum.Ki bu 2. adamın tek derdi güç.Bu doğrultuda hedefi de mf de ki kadar vasıfsız çıkmaz.

@Carpe Diem O oranı tahmin olarak yazdım.Shanks'ın bugün Mihawk'ın azıcık üstü olduğunu düşünüyorum.Shanks 2 tür haki de serinin nirvanalarından + yüksek seviye de kral hakisi olsa Mihawk'ta 2 tür haki de Shanks'a yakın ve iyi bir kılıç ustası olması aradaki ufak farkı belirliyor olabilir.Güçlwri hakkındaki tahminim o yani.

O çıkarımı da şöyle yaptım.Dof-Marco-Luffy'i aynı kulvarda görüyorum.Vista'nın Marco'dan daha düşük seviye de olduğu konusunda hemfikirizdir heralde.2. adam olarak Zoro'da Luffy'nin 2-3 tık altı desek aşağı yukarı aynı seviyedeler işte.

Sizin dayanağınız mf,vista ile çarpışması.Mf'ye bakarak Mihawk'ın çapsız olduğunu bende sölüyorum zaten ama diğer detayları es geçmekte mantıklı değil.Serinin ana karakterinin hedefi güç olarak yüksek ihtimal yonko üstüyken 2. ana karakterin hedefinin güç olarak amiral altı çıkacağını sanmıyorum.Ki bu 2. adamın tek derdi güç.Bu doğrultuda hedefi de mf de ki kadar vasıfsız çıkmaz.
Sen de haklısın. Ama şu var. Şimdi yakın seviyede dediğiniz karakterlerden birini Mangaka savaşı bitirir posizyonda çiziyor. Yine Mihawk'ın arasında ki farkı görmek istediği adam ile denk şekilde çizip çarpışmalarında göğü yardırıyor. Shanks gibi Yonkou olan WB Denizcilere karşı bir savaş başlatıyor. Ama Mihawk o savaşa çağrılmış asker konumunda. Shanks geliyor orada savaşı bitirebilecek bir konumda oluyor. Hani Mangaka ya o ara iyi içti. Çünkü sen Yonkou denklerini böyle gösterdin.

Şimdi benim aklım şuna gidiyor. Yonkou denkleri böyle çizilmişken Mangaka'nın aklında diğer bir Yonkou dengi olacak olan Mihawk'ı o şekilde çizmesi abes. Seviyesi sanıldığı gibi değil. Ya da o ara iyi içti. Çünkü ne kadar iyi kurgulayamasa da Mihawk'ı o şekilde çizmiş olması bana imkansız geliyor. Ben kesin konuşmuyorum Mihawk hakkında. Kapalı kutu gibi. Ama şunlardan sonrasında da Yonkou seviyesinde çıkabilecek olması bana abes geliyor.

Vista ile olan dövüşünü geçtim konuşması çok sıkıntılı. Senin karşında Vista kim ya? Ona diyeceksin ki senin adını duymamak aptallık olurdu?

Son düzenleme:
Zoro vs Mihawk'ta Mihawk yeri göğü birbirine kırdığında bu yorumlarınızı incelemenin vereceği hazzı merak ediyorum. O vakte kadar burayı 50-70 arası yapın da komedi malzemesi çıksın.

Zoro vs Mihawk'ta Mihawk yeri göğü birbirine kırdığında bu yorumlarınızı incelemenin vereceği hazzı merak ediyorum. O vakte kadar burayı 50-70 arası yapın da komedi malzemesi çıksın.
Burda Manga'yı yorumluyoruz. Kan davası çıkarmaya gerek yok. Yani ortada net bir durum yokken de bu şekilde konuşmanın bir alemi yok. Neyse söyleyeceklerim bu kadar. Sanki birbirimize garezimiz varmış gibi olayı kişisel bir mesela haline getirmeye gerek yok. Benim aklımda bunlar soru işareti olarak var. O yüzden emin olamıyorum bu adam hakkında.

Ufak fark da senin beklentin. O yüzden başkalarının yazdığına bu kadar tepki vermesen daha iyi olurdu sanırım.
Vista Marco ile aynı seviyede ama Marco ondan daha güçlü. Seviye olarak önde savaşan iki tümen komutanıydı işte. Sakazuki sahnesinde özellikle gösterildi. Dofun Marco ile aynı seviye olduğuna da katılmıyorum.
Sizin dayanağınız mf,vista ile çarpışması.Mf'ye bakarak Mihawk'ın çapsız olduğunu bende sölüyorum zaten ama diğer detayları es geçmekte mantıklı değil.
Mihawkı değerlendireceğimiz başka bi yer yok ve Vista'yı küçük görmeniz sizi bu düşünceye itiyor. Yoksa bi adamın Vistadan güçlü olması op evreni için çok büyük bi şey. Vista sokaktaki çocuk değil.
Serinin ana karakterinin hedefi güç olarak yüksek ihtimal yonko üstüyken 2. ana karakterin hedefinin güç olarak amiral altı çıkacağını sanmıyorum.
Zoro tayfanın bi üyesi. 2. ana karakteri lafı fazla iddialı. He fan açısından diyorsan olabilir ama işleniş açısından seride 2. adamdır diye bi durum yok. Tayfanın önemli bi üyesi.

Öyle bir şey olmayacağı için problem yok. :S
Bu yorumuna da güleceğim.

Burda Manga'yı yorumluyoruz. Kan davası çıkarmaya gerek yok. Yani ortada net bir durum yokken de bu şekilde konuşmanın bir alemi yok. Neyse söyleyeceklerim bu kadar.
Maalesef yorumladığınız kısımlar Mangaka tarafından "üstünde dursaydım her bölüm 50 sayfa olurdu" diye bahsediliyor. Ortada Zoro'nun nihai hedefi olma gibi bir durum varken yorumlarınız gülünç olmaktan öteye geçmiyor maalesef.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık