Animesini izlemem bunun.Anime başladı onu da es geçme.
Animesini izlemem bunun.Anime başladı onu da es geçme.
Erina eğer normal kendi gücüyle alırsa mangayı bırakırım. Rindou bilerek kaybederse en fazla öyle olur.Animesi güzel gidiyor şu anda ama mangadan pek de mutlu değilim Aldiniyi Eizanı yendiren mangaka Erinaya da Rindou yu aldırır artık. Yazıyorum şimdiden.
En son 3 numara ile yaptığında Rindou ya felç inmişti ... Mangaka nın mantığı aşırı saçma şimdi Erina nın tanrının dili olma zımbırtısı burada çıkar artık. Kesin son çıkanlar Erina Rindou falan olacak.Erina eğer normal kendi gücüyle alırsa mangayı bırakırım. Rindou bilerek kaybederse en fazla öyle olur.
Erina zaten Rindou'yu yenecek güçte biri. Rindou boş beleş birinin teki.Animesi güzel gidiyor şu anda ama mangadan pek de mutlu değilim Aldiniyi Eizanı yendiren mangaka Erinaya da Rindou yu aldırır artık. Yazıyorum şimdiden.
Kaynatmadan gülün aromasını geçirmiş. Böyle olunca ekstra şeker ve onun karamelize oluncaki kekremsi tadı yok Ağır olmaz herhalde.https://mangastream.com/r/shokugeki_no_souma/238/4684/1
Momo bizi masal dünyasına soktu ama şu erkek jüriler girmeseydi keşke o tip ne yahu. Megumi hayatta yenemez ama Shinomiya senpai var işin ucunda o destek verdi. Ortada kaldım. Gül tatlısı güzel olur mu acaba, reçeli var sonuçta.
Kaynatmadan nereye oluyor la, manga mı bu. hem Klopatra gülünü nerden bulalım. Maç ne olur sen onu söyle. Oyuncak ayı Momo mu yoksa ezik Megumi mi?Kaynatmadan gülün aromasını geçirmiş. Böyle olunca ekstra şeker ve onun karamelize oluncaki kekremsi tadı yok Ağır olmaz herhalde.