Gelsin bakalım sınavlar .... Erina hadi bakalım . 

http://www.manga-tr.com/read-shokugeki-no-soma-chapter-171.html
Vay Erina'nın böyle bağırmasını hiç beklemiyordum, harekete geçmesini beklesem de bu sürpriz oldu. Asıl bölüm haftaya başlayacak gibi duruyor.
Bu ergen Erina'da ne var? Sihirli annemdeki Çilek gibi kendinden büyüklere aşık olmalar falan. Bildiğin buram buram ergenlik kokuyor.Gelsin bakalım sınavlar .... Erina hadi bakalım .![]()
Ben Erina'yı zaten sevmiyorum ki, tanrının dili nedir yahu? Alice daha iyi hatta 10 numara ama en iyisi Rindou. Sen güncele geldin mi?Bu ergen Erina'da ne var? Sihirli annemdeki Çilek gibi kendinden büyüklere aşık olmalar falan. Bildiğin buram buram ergenlik kokuyor.
Liseli la bunlar tabi ergen olacak :SBu ergen Erina'da ne var? Sihirli annemdeki Çilek gibi kendinden büyüklere aşık olmalar falan. Bildiğin buram buram ergenlik kokuyor.
Ben Erina yı sevmem ki Erinalı bölümler bitsin diye bakıyorum.Bu ergen Erina'da ne var? Sihirli annemdeki Çilek gibi kendinden büyüklere aşık olmalar falan. Bildiğin buram buram ergenlik kokuyor.
Geleli çok oldu.Ben Erina'yı zaten sevmiyorum ki, tanrının dili nedir yahu? Alice daha iyi hatta 10 numara ama en iyisi Rindou. Sen güncele geldin mi?
İçlerinde olgun olanlar var. Bu da onlardan olsun koskoca Nakiri sonuçta.Liseli la bunlar tabi ergen olacak :S
Erine Hadi bakalım deyince, Erina fanı falan sandım seni. :/Ben Erina yı sevmem ki Erinalı bölümler bitsin diye bakıyorum.
Soma'nın babası işte.Erina kendinden büyüğüne mi aşık oldu? :S
Koskoca Nakiri de hayatta anladığı tek şey yemek yapmak ve değerlendirmek... Kız çamaşır yıkamayı bile bilmiyor doğru düzgün. Bırak azcık tsun tsun takılsın :Tİçlerinde olgun olanlar var. Bu da onlardan olsun koskoca Nakiri sonuçta.
Ben öyle görmüyorum olayı. Daha çok hayranlık tarzında o. Bu da çok normal yıllardır belki de ilk defa öyle bir yemek yiyor çocuk.:SSoma'nın babası işte.![]()