Bilmiyorum okumadım bölümü.Rindou yine akmış, bu kızı bu kadar kullanıp hala sır gibi saklaması gerçekten tuhaf. Ne rol biçecek merak ediyorum. Seride Erina'nın yerine geçti resmen. @Alpamis Öyle değil mi ama?.![]()

Bilmiyorum okumadım bölümü.Rindou yine akmış, bu kızı bu kadar kullanıp hala sır gibi saklaması gerçekten tuhaf. Ne rol biçecek merak ediyorum. Seride Erina'nın yerine geçti resmen. @Alpamis Öyle değil mi ama?.![]()
Kesinlikle kabul etmiyorum. Bence manga satışları Rindou dan dolayı arttı ondan çok çiziyor.Bilmiyorum okumadım bölümü.Ama sıradanlaşıyor her geçen bölüm. Seviyeside ilerde düşük kalacak. Dediydi dersin.
![]()
Sana Rindou'yu bana ayarla diyen kimdi? Nasıl olduysa acayip tatlı ya fanı oldum.Kesinlikle kabul etmiyorum. Bence manga satışları Rindou dan dolayı arttı ondan çok çiziyor.
@Daredewill bu bölümde tipi acayip komik ya hele o oturuş.![]()
Kabul edip etmemenle alakası yok malesef.Kesinlikle kabul etmiyorum. Bence manga satışları Rindou dan dolayı arttı ondan çok çiziyor.
@Daredewill bu bölümde tipi acayip komik ya hele o oturuş.![]()
GuttsSana Rindou'yu bana ayarla diyen kimdi? Nasıl olduysa acayip tatlı ya fanı oldum.
Seni kırmıyayım ortalama üstü bir karakter.Gutts
@Alpamis Rindou dan başkaları da var yani sadece Rindou dan biz bahsettiğimiz için öyle geliyor sana ama mesela Kuga da dikkat çekiyor. Son sayılarla Hayama da![]()
Mangaka inatla saklıyor ama onu. 1. Koltuk bile vs attı ama ortada gezen ne olduğu belli olmayan tek kişi o. Shanks gibi la aynı. Seride öyle bir ağırlığı var.Kabul edip etmemenle alakası yok malesef.Rindou sıradanlaşacak bir karakter. Her zaman vardır bir anda ortaya çıkan farklıymış gibi olan karakterler. Ama sonrasında havaları söner. Bu da onlardan biri.
![]()
Ya yapma hadi şimdiSeni kırmıyayım ortalama üstü bir karakter.Ama fazlası olmayacak.
![]()
?Mangaka inatla saklıyor ama onu. 1. Koltuk bile vs attı ama ortada gezen ne olduğu belli olmayan tek kişi o. Shanks gibi la aynı. Seride öyle bir ağırlığı var.
Hayır iyi de ortalama değil.?Seride Shanks ağırlığı olan tek kişi bizim oğlanın babası. Kaido ağırlığı da babasının Kankası şu kaslı adamda.
WB'si de Nakiri'nin dedesi işte.
@Wataame Daisuki
Ortalama üstü iyi bir not? :S