Bence Alice yi Soma yı falan savaşırken gördüğü için ayrıca yurttakileri falan tam tersini diyecek. Belli de olmaz şimdi bir de en güzel bölümler Souma,Ryo,Hayama bölümleriydi.Babamın yanına dönücem deme ihtimalini daha yüksek buluyorum ben. Sizi rahat bırakması karşılığında onun dediklerini yapıcam felan der. Sonraki bölüm dandirik olacak epey![]()
Bunları sayma, güzel seri tavsiye ederim. Ecchi kısmını dikkate alan yok gibi bir şey.
Bir şey soracağım abi. Şimdi Erina sanırım 0. bölümde karşılaştıklarında bu kim diyordu. Ama bunun kabul sınavını bu yemiş. O nasıl oluyor? WTF Kafam karıştı. :/Bunları sayma, güzel seri tavsiye ederim. Ecchi kısmını dikkate alan yok gibi bir şey.
0. bölüme takılma ya, sanki orada ki Soma çok farklı gibi. Ya çok önceden o bölümü yaptı ve seriden bağımsız gibi düşün. Sanki paralel evren gibi bir şey.Bir şey soracağım abi. Şimdi Erina sanırım 0. bölümde karşılaştıklarında bu kim diyordu. Ama bunun kabul sınavını bu yemiş. O nasıl oluyor? WTF Kafam karıştı. :/
Ben de ne oluyor diyorum ya. Tamam.0. bölüme takılma ya, sanki orada ki Soma çok farklı gibi. Ya çok önceden o bölümü yaptı ve seriden bağımsız gibi düşün. Sanki paralel evren gibi bir şey.
Bende emin değilim sadece öyle olduğunu düşünüyorum.Ben de ne oluyor diyorum ya. Tamam.![]()
Unuttum tamamdır.Bende emin değilim sadece öyle olduğunu düşünüyorum.0. bölümü unut daha iyi olur.