Ne bileyim ben saçı başı bir tuhaf çıkmış.Rindo mangada ki gibi yapamazlardı zaten yine de fena olmamış. Rindou yapan animasyoncu Erina fanı kesin, kıskançlıktan öyle yapmıştır.![]()

Ne bileyim ben saçı başı bir tuhaf çıkmış.Rindo mangada ki gibi yapamazlardı zaten yine de fena olmamış. Rindou yapan animasyoncu Erina fanı kesin, kıskançlıktan öyle yapmıştır.![]()
Alpa da gece gece Rindou yu gömmeye gelmiş.İyi bir kaç bölümdür Rindou görmüyoruz. Gıcık olmuştum sahte kediciğe.Serideki en gereksiz karakter herhalde bu Rindou.
Oho sen de savunmada bekliyorsun gibi?Alpa da gece gece Rindou yu gömmeye gelmiş.![]()
Bakayım bir dedim ne bileyim. Rindou görmesek ne olacak avatar takılıyoruz buradaOho sen de savunmada bekliyorsun gibi?
Ya bak yanlış anlama ama cidden bu Rindou sevdasını bırak. Gel Erina lobisinde her zaman sana yerimiz var.Bakayım bir dedim ne bileyim. Rindou görmesek ne olacak avatar takılıyoruz burada![]()
Yanlış anlama ne ya ?Ya bak yanlış anlama ama cidden bu Rindou sevdasını bırak. Gel Erina lobisinde her zaman sana yerimiz var.
Luffy var çünkü Erina'dan önce.Yanlış anlama ne ya ?Erina kim ya sevmiyorum sen kullan Erina avatarı bir kere bile görmedik kullandığını
![]()
Bence çok sempatik neresi yapmacık? Halktan biri RindouLuffy var çünkü Erina'dan önce.
Sırf kızıl olduğu için mi seviyon bu kızı? Yoksa sevilecek hiçbir tarafı yok. Yapmacık hareketler sahte vampir dişleri felan. :S