Ya sen ne güzel özetliyorsun öyleKendi yenilmeyi isteyebilir la bak ona lafım yok. Daha eğlenceli olur diye düşünse gider Tsukasanın Momonun yemeğine falan tuz atar fazladan.
Takumi ve Megumi de Rindou sayesinde kovulmadı zaten. Oku hele bi sen.

Ya sen ne güzel özetliyorsun öyleKendi yenilmeyi isteyebilir la bak ona lafım yok. Daha eğlenceli olur diye düşünse gider Tsukasanın Momonun yemeğine falan tuz atar fazladan.
Takumi ve Megumi de Rindou sayesinde kovulmadı zaten. Oku hele bi sen.

Azaminin kızı diye alttan alıyorlar ya off ayrıca 3. Galibiyeti ne ara aldık be
onu geçtim. Hiç tahmin ettiğim şeyler olmuyor. Hani Rindoucugum 
Mevzuyu onlar başlattı diyedir. Yoksa Isshikinin, 3.nün falan olduğu yerde Nakiri Kezban da kim oluyor?
Benim tahminlerimin hepsi tuttu şimdiye kadar.Azaminin kızı diye alttan alıyorlar ya off ayrıca 3. Galibiyeti ne ara aldık beonu geçtim. Hiç tahmin ettiğim şeyler olmuyor. Hani Rindoucugum
![]()

Olmasa bile birazcık gösterdiler ya yeter. 2-3 bölüme hepsini süpürecek Rindou. Israrla saklıyor ama mecbur savaşacak burada.Azaminin kızı diye alttan alıyorlar ya off ayrıca 3. Galibiyeti ne ara aldık beonu geçtim. Hiç tahmin ettiğim şeyler olmuyor. Hani Rindoucugum
![]()
Yani umarım öyledirMevzuyu onlar başlattı diyedir. Yoksa Isshikinin, 3.nün falan olduğu yerde Nakiri Kezban da kim oluyor?![]()

Boş ver sen onu anca tsundere hareketler yapsınAzaminin kızı diye alttan alıyorlar ya off ayrıca 3. Galibiyeti ne ara aldık beonu geçtim. Hiç tahmin ettiğim şeyler olmuyor. Hani Rindoucugum
![]()
Saklıyor demek ki bizim 3. koltuğu yoksa görmek isterdim.Belli olmaz la istekli savaşmayabilir.Olmasa bile birazcık gösterdiler ya yeter. 2-3 bölüme hepsini süpürecek Rindou. Israrla saklıyor ama mecbur savaşacak burada.
3. de Yukihiraya anlaşmamızı yerine getirdim falan diyor yahu, başka ne için olacak?Yani umarım öyledir
Boş ver sen onu anca tsundere hareketler yapsınSaklıyor demek ki bizim 3. koltuğu yoksa görmek isterdim.
Rindou konusunda ise Rindou assolist azıcık idare edicen artık.
O numarayı bir kere yaptı işte, diğerlerin geçmesi gerekiyordu. Savaşmasa bile önce birilerini indirecekler. Ama 1. koltuk hala bana ulaşılmaz geliyor. Ishiki bile olsa nasıl olacak bilmiyorum.Belli olmaz la istekli savaşmayabilir.
3. de Yukihiraya anlaşmamızı yerine getirdim falan diyor yahu, başka ne için olacak?