HD ve ek spoiler.Tam emin değilim ama 2.bölüm hakkında bir spoiler sanırım:
![]()
![]()

HD ve ek spoiler.Tam emin değilim ama 2.bölüm hakkında bir spoiler sanırım:
![]()
![]()
Çeviri gelmez sanıyordum gelmiş, One Piece olunca şaşırılmadık bir şey değil tabii.
Anlayabiliyorum. Şahsen bu adamın Sanji hikayesi çiziyor olmasından bile rahatsızım ben.Türkçe çevirisi için normal şartlarda oturur bakardım ama ekipçe Souma serisine dair yazar ve çizer tarafında travmalar mevcut, o yüzden yapmıyoruz aksjdajshdgh.
Shokugeki no Souma'nın çevirisini yapan arkadaşların manidar bir seri sonu sövüş kısmı vardı 315. bölümde, bu seriyi görünce o sövüş kısmını tekrar okudum kendime geldim.Anlayabiliyorum. Şahsen bu adamın Sanji hikayesi çiziyor olmasından bile rahatsızım ben.
Anlayabiliyorum. Şahsen bu adamın Sanji hikayesi çiziyor olmasından bile rahatsızım ben.
Spoiler vermeden neden boyle dediginizi ozetleme sansiniz var mi? Merak ettim bu durumu.Shokugeki no Souma'nın çevirisini yapan arkadaşların manidar bir seri sonu sövüş kısmı vardı 315. bölümde, bu seriyi görünce o sövüş kısmını tekrar okudum kendime geldim.
Zoro dikkat et koçum ensene vurup ekmeğini alabilir Sanji...Tam emin değilim ama 2.bölüm hakkında bir spoiler sanırım:
![]()
![]()