Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Shiryu

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 65 33.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 129 66.5%

• Kullanılan toplam oy
    194
Akainu'ya karşı dövüşebilecek bir imparator sağ kolu falan yok.Shiryu tek istisna olur muhtemelen.
He he...
Söylediğim şeylerden bağımsız kaçamak bir cevap olmuş. Bu iş biraz da karaktere bağlı. Ace gibiysen gurur yapar ölürsün. Teach gibiysen 2 sene bekler meyve kontrolünde uzmanlaşırsın sonra istediğine yürürsün. Bu aynı zamanda Akainu'nun gücünü de gösteriyor tabi. Akainu bütün sağ kolları harcar.
Bütün sağ kolları harcayamaz demedim yalnız. Halı hazırdaki tüm sağ kollar Akainu'yla dövüşür dedim. Bunu da şunu ifade etmek için yazdım. Eğer şu halleriyle dövüşebiliyorlarsa gura gura'lı halleriyle kaçmazlar. Kaçmayı bırak yıkar geçer çoğu.

Öleceğini anlasa pes eder adam ya.Napmış boşver dövüşüp yorulmayak tık beni deliğe mi demiş :hhh:
La ne pes etmesi adam zehir zehir :D sanki yumruk yumruğa mı dövüşücekler. Shiryu göze alamamıştır riski denk oldukları için hani kesse bile en ufak saldırıda zehir etkiler adamı. Pes etme gibi bir şey söz konusu olmaz yani.

La ne pes etmesi adam zehir zehir :D sanki yumruk yumruğa mı dövüşücekler. Shiryu göze alamamıştır riski denk oldukları için hani kesse bile en ufak saldırıda zehir etkiler adamı. Pes etme gibi bir şey söz konusu olmaz yani.
Luffy niye hayatta olm zehirse? Yemedi mi kafasına?

Arkadaşlar tartışamın Lüzumü yok. Magellan bunu tokatlayıp tıkmıştır. Panzehiri verip al idam gününe kadar zıbarma demiştir

Shiryu ve Magellan'ın dövüştüğünü iddia etmek Kaido ve BM'nin dövüşüp iki tarafın da sıfır (0) hasarla o dövüşten çıkıp birinin yenilmesiyle aynı şeydir. Ne kadar mantıklı değil mi ?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık