Şu an bannerindeki teach'in gülüşünü mü yapıyorsun ?Buna cevap yazacağınızı biliyordum, mesaja sizin için Katakuri'yi ekledim.Plan başarılı.

Şu an bannerindeki teach'in gülüşünü mü yapıyorsun ?Buna cevap yazacağınızı biliyordum, mesaja sizin için Katakuri'yi ekledim.Plan başarılı.
O meyveye karşı yakın dövüşçü kişilerin yapacağı şeyleri sıralar mısın ? Merak ediyorum o meyveye sahip birisine karşı nasıl kazanacak bu yakın dövüş ustaları.Kuma'ya ayar veren iva'yı hiç zorlanmadan yeniyor. En basitinden bu bile bir kanıt.
İyi yapmışsınBuna cevap yazacağınızı biliyordum, mesaja sizin için Katakuri'yi ekledim.Plan başarılı.
Adam sadece meyveye bile komutan eder bence. Onun dışında oda hiçbir şey göstermedi ama sence de ID müdüründe haki olmaması saçma olmaz mı? Bence illaki ileri seviye b. Haki'si vardır.O meyveye karşı yakın dövüşçü kişilerin yapacağı şeyleri sıralar mısın ? Merak ediyorum o meyveye sahip birisine karşı nasıl kazanacak bu yakın dövüş ustaları.
Katakuri'den ust degildir bana gore. Katakuri denilen kisi uzak dovuste bile usta birisiyken her halukarda Katakuri'nin uzaktan hakili saldırıları Magellan'ı geldiği dunyaya geri dondurecektir.
Katakuri yumuşak karnın, çalışmayı seviyorum.İyi yapmışsın![]()
Katakuri'nin gozlemi kadar olamaz. E hadi k.hakisi var desek zehiri Kataya nasil degdireceksin?Zehiri degdiremedigin surece samar oglani olacak ? :S E gorduk Luffy hakisiz vurdugu halde yere cokul vurulan yeri tuttugunuAdam sadece meyveye bile komutan eder bence. Onun dışında oda hiçbir şey göstermedi ama sence de ID müdüründe haki olmaması saçma olmaz mı? Bence illaki ileri seviye b. Haki'si vardır.
Kata'yı keisn yener demiyorum. Yc3 ten gucludur diyorum. Kesin bir şey söylemedim. Ama şunu da unutmamak gerek;Katakuri'nin gozlemi kadar olamaz. E hadi k.hakisi var desek zehiri Kataya nasil degdireceksin?Zehiri degdiremedigin surece samar oglani olacak ? :S E gorduk Luffy hakisiz vurdugu halde yere cokul vurulan yeri tuttugunu![]()
Sana her zaman kral.Katakuri yumuşak karnın, çalışmayı seviyorum.![]()
Peki peki :SKata'yı keisn yener demiyorum. Yc3 ten gucludur diyorum. Kesin bir şey söylemedim.