İleri seviye gözlem herkeste olan bir şey değil amaMeyvesi güçlü ama ileri seviye gözlem hakisiyle önlenir

İleri seviye gözlem herkeste olan bir şey değil amaMeyvesi güçlü ama ileri seviye gözlem hakisiyle önlenir
Umugunu sikacak kadar guclu degil belki. Bide bu ajanlar bir sifir calisiyor. Kendi insiyatifleri yok. Direk Gorosei verdiyse emri.Orada ümüğünü sıksa hiç gerek kalmayacak oysa.
Mihawkta vardır ona eminimİleri seviye gözlem herkeste olan bir şey değil ama![]()
Magellan"ın meyve uyınmış zaten. Ve evet adı shuryu.![]()
Doğum günüymüşDoğum günün kutlu olsun mu bilemedim saykopat herif ama neyse, öldürdüğün adamlardan özür dilediğin için benden sana bir İYİ Kİ DOĞDUN
Bana kalırsa arkadaş Magellan'ı orta zorlukla alır şu anda. Tabi Magellan çaylak bir korsanı bile yakalayamamasının hırsından meyvesini uyandırmadıysa...
Evet. Güncellemedim daha, eski adı kaldı o yüzden.Adı Shiryu değil mi ya bu arada?
Magellan'ın meyvesinin uyandığını hiçbir şekilde düşünmüyorum. Nerden bu sonuca ulaştın ki?Magellan"ın meyve uyınmış zaten. Ve evet adı shuryu.
Bu uyanmış hali.Magellan'ın meyvesinin uyandığını hiçbir şekilde düşünmüyorum. Nerden bu sonuca ulaştın ki?
Hayır aga değil. Seride Magellan'ın meyvesini uyandırdığına dair tek bir söylemde bulunulmadı ya da Oda'nın ağzından böyle bir şey çıkmadı.Bu uyanmış hali.![]()