Bu arada bu torrent'i yapman aşırı çok iyi olmuş 74 GB'lik Sailor Moon'u tek tek indirmek cidden işkence olurdu...@shiniori senin sayende aşırı kaliteli animeleri elde ediyorum. Bunun için gerçekten çok teşekkür ederim. Bir de senden bir isteğim var. Dragon Quest animesinin torrent'i bozuk. Bir de sadece İngilizce alt yazılısı var. Türkçe alt yazılısını da koyabilir misin ? Teşekkür ederim. Cidden bana güzel kaynak sağladın .![]()
Adamı kovmuşsun siteden gitmiş, şimdi de sevgi pıtırcığı laflar... Ne ayaksın sen Kuroashi?!@shiniori senin sayende aşırı kaliteli animeleri elde ediyorum. Bunun için gerçekten çok teşekkür ederim. Bir de senden bir isteğim var. Dragon Quest animesinin torrent'i bozuk. Bir de sadece İngilizce alt yazılısı var. Türkçe alt yazılısını da koyabilir misin ? Teşekkür ederim. Cidden bana güzel kaynak sağladın .![]()
Ben ne bok yedim ki şimdi ?Adamı kovmuşsun siteden gitmiş, şimdi de sevgi pıtırcığı laflar... Ne ayaksın sen Kuroashi?!
Ben ne bok yedim ki şimdi ?
34 trebayt arşiv 8 yıllık emek.Eline sağlık, elinde bir sürü seri var galiba.![]()
Kanka onlar nerede ? Bir değişiklik göremedim.16 seri torrent olarak eklendi iyi seyirler arkadaşlar