Momonosuke Luffy'i Joy Boy olarak tanıtıyor. Çünkü Luffy benim adımı verme diyor. Momo da Joy Boy ismini veriyor Kaido'yu yenen kişi için.Joy Boy'u bilmiyorlarsa Kaido'yu yenen savaşçının adının Joy Boy olduğunu nereden öğreniyorlar?

Momonosuke Luffy'i Joy Boy olarak tanıtıyor. Çünkü Luffy benim adımı verme diyor. Momo da Joy Boy ismini veriyor Kaido'yu yenen kişi için.Joy Boy'u bilmiyorlarsa Kaido'yu yenen savaşçının adının Joy Boy olduğunu nereden öğreniyorlar?
Kaido daha güçlü olsa Nika daha da güçlü olacaktı. Pili bittikçe de güm güm yeniliyor kendini. Kaido'nun çaresizliğini hissettim orada. Ne yapsa olmayacaktı. Adama vuruyor vuruyor işlemiyor. Nika çok absürt bir şey. Oda yenmesini isterse herkesi yener. Öyle bir güç çizmiş. Sınırı belli değil.Kaido gene öldürüyordu uyanış formundayken dövüşü de gt zoruyla yendi. Bu Kaido ada taşırken 60 bölümdür dövüşmekte olan Kaido bir de. Saçma salak işler peşinde Oda bu meyve mevzusunda da sanıldığı gibi dokunulmaz bir güç ulaşılamaz bir seviye değil.
Yenilenmesi sınırsız gibi bir şeyse dediğin kadar ulaşılamaz bir güç olur. Yoksa uyanmış haline Kaido üç beş kere vurdu vurduğu her sahne saçma salak komedi sahne gibi çizildi ama sonunda gene yerdeydi bizimki. İşliyor o saldırıların hepsi. Dövüş de standart şonen dövüşü ana karakter ne kadar darbe yerse yesin kalkıp yenecek işte.Kaido daha güçlü olsa Nika daha da güçlü olacaktı. Pili bittikçe de güm güm yeniliyor kendini. Kaido'nun çaresizliğini hissettim orada. Ne yapsa olmayacaktı. Adama vuruyor vuruyor işlemiyor. Nika çok absürt bir şey. Oda yenmesini isterse herkesi yener. Öyle bir güç çizmiş. Sınırı belli değil.
Kendi ağzıyla dünyanın en saçma gücü dedi. Ve gerçekten de saçma. Lastik nedir biliyorduk. Nika nedir? Neler yapabileceğini ben şahsen kestiremiyorum. Onun için de gücüne yorum yapamıyorum. Zurnadan tek de yiyebilir, ayı tutup top diye de oynayabilir. Ve ne yaparsa yapsın Nika'nın ne olduğu belli olmadığı için kabul etmek durumundayız.Yenilenmesi sınırsız gibi bir şeyse dediğin kadar ulaşılamaz bir güç olur. Yoksa uyanmış haline Kaido üç beş kere vurdu vurduğu her sahne saçma salak komedi sahne gibi çizildi ama sonunda gene yerdeydi bizimki. İşliyor o saldırıların hepsi. Dövüş de standart şonen dövüşü ana karakter ne kadar darbe yerse yesin kalkıp yenecek işte.