Bence en fazla denktirler. Çünkü ben hiç Ryuuma zamanında Roger kadar güçlü birinin olduğunu düşünemiyorum.@Alpamis Ben boşuna mı Roger dan falan üstün görüyorum.![]()

Bence en fazla denktirler. Çünkü ben hiç Ryuuma zamanında Roger kadar güçlü birinin olduğunu düşünemiyorum.@Alpamis Ben boşuna mı Roger dan falan üstün görüyorum.![]()
Seni mi kıracağım öyle olsun ama bence Mihawk dan her türlü üstün.:/Bence en fazla denktirler. Çünkü ben hiç Ryuuma zamanında Roger kadar güçlü birinin olduğunu düşünemiyorum.![]()
Mihawk'dan her türlü üstündür zaten.Seni mi kıracağım öyle olsun ama bence Mihawk dan her türlü üstün.:/
Bizim tayfa ordan canlı çıkamazdı. Güzel anlayışın bu muRyuma'nın bedenine brook'un değil de zoro'nun gölgesi koyulsaydı neler olurdu acaba. Çok daha güzel şeyler okurduk thriller bark'ta.
Brook'un gölgesi hakaretti resmen ryuma'ya. Ona rağmen çok iyiydi adam. İyi bir gölgeyle hakkını verebilseydi keşke oda. Samuray onuruyla gitmelerine izin verirdi heralde bizim tayfanın ya, bişey olmazdı.Bizim tayfa ordan canlı çıkamazdı. Güzel anlayışın bu mu![]()
Oz'un yerine o olurdu işte. Yine Luffy gelene kadar bunlar hastanelik olurdu Luffy gelince yenerlerdi.Bizim tayfa ordan canlı çıkamazdı. Güzel anlayışın bu mu![]()