Lufy'ye de çok benziyor. Çok karizma ama o bir ölümü onlarca kez okumuşumdur. Teklediği adam kimlere benziyor.ryuuma Zoro ya ne kadar benziyor.Zoro Wano lu olabilir
zaten ailesi işlenmedi geçmişinde
Lufy'ye de çok benziyor. Çok karizma ama o bir ölümü onlarca kez okumuşumdur. Teklediği adam kimlere benziyor.ryuuma Zoro ya ne kadar benziyor.Zoro Wano lu olabilir
zaten ailesi işlenmedi geçmişinde
Ben Tip olarak Luffy'e daha çok benzetiyorum. Roger'a oranla çok daha fazla benziyor. Luffy'nin kılıç ustası versiyonu gibi. Diğer taraftan tip olarak Zoro'ya da çok benziyor. Ben anlamadım bir türlü bir şey bu işten.Lufy'ye de çok benziyor. Çok karizma ama o bir ölümü onlarca kez okumuşumdur. Teklediği adam kimlere benziyor.
Taa kaç yıl önce yazmış ve bence Lufy ve Zoro'yu doğrudan bu karakteri bölerek yaptı. O yüzden Zoro gözdesi ya zaten. Diğer adam ise ayrı itici.:SBen Tip olarak Luffy'e daha çok benzetiyorum. Roger'a oranla çok daha fazla benziyor. Luffy'nin kılıç ustası versiyonu gibi. Diğer taraftan tip olarak Zoro'ya da çok benziyor. Ben anlamadım bir türlü bir şey bu işten.Yine saflık felan olarak Luffy'e benzerken Kılıç ustalığı konusunda ki sözleriyle Zoro'yu anımsıyorum. Değişik bir karakter.
Bu sayı ne zaman çıktı ?Taa kaç yıl önce yazmış ve bence Lufy ve Zoro'yu doğrudan bu karakteri bölerek yaptı. O yüzden Zoro gözdesi ya zaten. Diğer adam ise ayrı itici.:S
1994 yazıyor, ama Smoker daha iyi bilir.Bu sayı ne zaman çıktı ?![]()
OP'tan önce yani.1994 yazıyor, ama Smoker daha iyi bilir.
Yuh o kadar var mı yahu. Ben onu Thriller bark sonrası çizdi diye biliyordum.1994 yazıyor, ama Smoker daha iyi bilir.
Ben de öyle tahmin ediyordum.Yuh o kadar var mı yahu. Ben onu Thriller bark sonrası çizdi diye biliyordum.
@Alpamis Ben boşuna mı Roger dan falan üstün görüyorum.Yuh o kadar var mı yahu. Ben onu Thriller bark sonrası çizdi diye biliyordum.