Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Dracule Mihawk

• Konbuyu başlatan Roronoa Zoro
  • Başlangıç tarihi

Ryuuma vs Mihawk

• Kullanılan toplam oy
    209
  • Bu anket kapanacak: .
Niye itiraz edeyim la? Birisi yeni dünyaya yeni girmiş Zoro'nun en güçlü saldırısı bile değil diğeri Zoro'nun geleceği nihai noktanın yaptığı bir saldırı. Bunlar Luffy fanı ondan böyle triplerine girme. Kompleks filan çok uçmuşsun.

Luffy'nin King Kong Gunu eğer Kaido gayet sade bir şekilde yumrukları ile dövüşmüyorsa Kaido'nun normal yumruğundan güçlüdür. Yİne gear 4 bir yonko ile denk güçte olmasada amiralden kan alabilecek bir güçtür.

İsimsiz saldırı kısmına pek girmiyorum. Artık bu da tüy olmuş dikilecek. Ryuuma serisinde millet çatır çutur saldırılarına isim veriyormuş gibi konuşmuşun. :S
Kaido'nun normal yumruğundan güçlü olmaz yav.G-4 yaralı Dof'a bile tek seferde yetmedi.Yalnız Luffy G-4'ün formunu dövüştükçe geliştirebilir.Dof ile kapışırken gördük eksikleri var.

karolla

Görüs farkı diyelim. Bana gore 2 sene onceki Zoro daha güçlüdür.
Vista 2 sene önceki tüm tayfaya tek başına tek atar. 2 sene önceki tüm tayfa 1 px etmiyor. Ve sen diyorsunki ryuumanın indirdiği en güçlü 2. kılıç ustası 1 px etmez?

Şu wanted(Monster) serisinde bir tane adam akıllı gücü gösterilmiş , meyve kullanıcısı , yada bir teknik kullanıcısı adam var mı?
Ben okudum seriyi, şimdi yine göz attım bildiğin düz bir seri , ne One Piece gibi üstün meyve kullanıcısı var ne de haki kullanıcısı.

Ryuuma resmen o seriye göre körler ülkesinde kral olmuş.Seride üstün adam yok.
En üst seviye kılıç ustası denilen adamı al koy One Piece'e ne yapabilecek?
Neyi var ki herifin.

Hani Mihawkı geçtim , Kaido Roger gibi isimlerden üstün olması gibi bir durum olası bile değil. Olsa bile o wantede göre değil.

karolla

Şu wanted(Monster) serisinde bir tane adam akıllı gücü gösterilmiş , meyve kullanıcısı , yada bir teknik kullanıcısı adam var mı?
Ben okudum seriyi, şimdi yine göz attım bildiğin düz bir seri , ne One Piece gibi üstün meyve kullanıcısı var ne de haki kullanıcısı.

Ryuuma resmen o seriye göre körler ülkesinde kral olmuş.Seride üstün adam yok.
En üst seviye kılıç ustası denilen adamı al koy One Piece'e ne yapabilecek?
Neyi var ki herifin.

Hani Mihawkı geçtim , Kaido Roger gibi isimlerden üstün olması gibi bir durum olası bile değil. Olsa bile o wantede göre değil.
Koymuş zaten o karakteri one piece. Ölüsü 2 yıl önceki zoroyla kendi teknikleri dahi olmadan kafa kafaya dövüşüyor.

Wanonun efsanesi oluyor.

One piece dünyasında yaşamış gerçek bir ejderi kesen insan olarak bilinen tek kişi.

Geçmişin en iyi kılıç ustası da gene ryuuma. Almış koymuş işte. Bildiğin monsterın devamını one piece işlemiş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık