Olsun; fikir de lazım oluyorİçer yatarım ben de fikir var icraat yok.![]()

Olsun; fikir de lazım oluyorİçer yatarım ben de fikir var icraat yok.![]()
Videoyu'yu yeni gördüm. Yğidi öldür hakkını ver çok güzel olmuş. Stüdyonda iş varmış. Ya efsane sahne ne hale gelmiş asadsdsds hala gülüyorum. İsmimi gördüm ve şaşırdımOnlar profiline yazmış üyelerden kırptığım cümlelerdeğiştiriyorum orayı
Hep övgü olması diye azıcık yerme koyayım demiştim
Video'da dirilme bölümü var aslında
Senin adın da geçiyor bir yerde![]()
Gizlilik benim için çok önemli ama... İzleyici rolünü üstleneceksem neden olmasın.@Kensei Shikicell Studios prodüksiyon kurdum; senin de filmini çekelim mi
Önce bi cast görüşmesi ama![]()
Giderken son şakamı yapmamışım; tee tahtalı köyden yolladılar; yap da gel diyeYine güldürdün.![]()
Baktım Manga grubu devirmek kolay, Shikicell Studios prodüksiyon'ı kurdumVideoyu'yu yeni gördüm. Yğidi öldür hakkını ver çok güzel olmuş. Stüdyonda iş varmış. Ya efsane sahne ne hale gelmiş asadsdsds hala gülüyorum. İsmimi gördüm ve şaşırdım![]()
@arcadia sen de Shikicell'li olursan olurDevrişiki de yapabilirsin. Şiki'nin devri gibi yani
Sana yakın çekim yaparızGizlilik benim için çok önemli ama... İzleyici rolünü üstleneceksem neden olmasın.
Demek kolay. Yıkmayı dene ve yıktığın olursa söyle de görelim devrimini..Baktım Manga grubu devirmek kolay, Shikicell Studios prodüksiyon'ı kurdum
Teveccüh ediyorsunuznaçisane elimiz döndüğünce yapmaya çalıştık
Hdbfresh'le isim vermemem konusunda kat-i anlaşma yaptıkDemek kolay. Yıkmayı dene ve yıktığın olursa söyle de görelim devrimini..
Hukuk Bürosu kurmana gerek yok bana gel yeterHdbfresh'le isim vermemem konusunda kat-i anlaşma yaptık
İsimsiz yıkımlara hazır olunirili ufaklı bizim de 3-5 leşimiz ver yani
Hava atmayı sevmiyorum sade..
Prodüksiyon işi tutarsa, yetiştirdiğim yıldız üyelerin hakları için bi Hukuk bürosu kurayım diyorum
Staj lazım olursa haberin olsun...![]()