Aynen yauv. Değil falanShanks tarafı kazanır, Shankstan ötürüSanji bu klasmanın adamı değil, zoro ise çok kısa bir süre dayanıp düşer. Mihawkın abartıldığı kadar yonko seviyesi bir karakter çıkacağını düşünmüyorum.
İnanmıyorum yok artık.Cidden Shanks yenermi Zoro yu?Sonuçta varlık gösteriyor o saldırıya karşı. Ben Zoro yener demedim, millet o şekilde karşılık veriyor bana.
Zoro tek yemez Shanks'tan, elbet Shanks yener.
İnanmıyorum yok artık.Cidden Shanks yenermi Zoro yu?
Sanji bu klasmanın adamı değil mi?Shanks tarafı kazanır, Shankstan ötürüSanji bu klasmanın adamı değil, zoro ise çok kısa bir süre dayanıp düşer. Mihawkın abartıldığı kadar yonko seviyesi bir karakter çıkacağını düşünmüyorum.
Reis Oda hikaye gereği kağıt üzeri ikisini eşitmiş gibi göstermeye zorlasada eşit seviyede değiller. Zoro'nun dikkat etmezlerse yonkolara hasar verecek kadar güçlü bir iki saldırısı var, Yani çok kısada olsa o seviyede bir savaşta ufak etkisi olabilir ama Sanji'nin yok. En fazla sağa sola hoplar zıplar bir iki hasarsız tekme atar, yiyeceği bir iki hasardan kaçar o kadar.Sanji bu klasmanın adamı değil mi?Zoro rakip olarak görüyor adamı. Daha ne olsun?
OP'in yazarı E. Oda. O eşitmiş gibi gösteriyorsa demek ki eşittir. Zoro Yonko seviyesi adamlara hasar verebiliyor da Sanji veremiyor mu? Mangayı daha dikkatli oku. Luffy'nin adam gibi hasar veremediği Gorosei'lerden birini dişlerini eline verdi SanjiReis Oda hikaye gereği kağıt üzeri ikisini eşitmiş gibi göstermeye zorlasada eşit seviyede değiller. Zoro'nun dikkat etmezlerse yonkolara hasar verecek kadar güçlü bir iki saldırısı var, Yani çok kısada olsa o seviyede bir savaşta ufak etkisi olabilir ama Sanji'nin yok. En fazla sağa sola hoplar zıplar bir iki hasarsız tekme atar, yiyeceği bir iki hasardan kaçar o kadar.
Önemli değil yaOP'in yazarı E. Oda. O eşitmiş gibi gösteriyorsa demek ki eşittir. Zoro Yonko seviyesi adamlara hasar verebiliyor da Sanji veremiyor mu? Mangayı daha dikkatli oku. Luffy'nin adam gibi hasar veremediği Gorosei'lerden birini dişlerini eline verdi Sanji
Zoro ise aynı Gorosei'nin yalnızca isimlendirilmemiş bir saldırısını blokladı.