Onun denklemde Croco > Mihawk olduğu için pek şaşırmadım.Croco'ya da oy vermemiş aynı zamanda, gözümden kaçmadı.
Onun denklemde Croco > Mihawk olduğu için pek şaşırmadım.Croco'ya da oy vermemiş aynı zamanda, gözümden kaçmadı.
Bunu görmemiştim ben. Adamda tam KK tipi varmış. Hem de kılıç ustası. Oda Luffy ve Shanks'ın iyiliği için tasarımı hayati derecede değiştirmiş.Cacci, Luffy'i geçmesin diye tasarımını bile değiştirmiş. İlk tasarımına baksana; direkt Kk seviyesi dersin tasarım için.
![]()
Amirall ve Croco dışında herkese atmış.Onun denklemde Croco > Mihawk olduğu için pek şaşırmadım.
Söz konusu Mihawk olunca tüm mantık gidiyor onda ya. Croco'yu Mihawk üstüne koyan biri daha var mıdır acaba dünya üzerinde düşünmek lazım.Amirall ve Croco dışında herkese atmış.Aynen dostum ya, Logia meyvesiyle öne çıkan adama değil, ama hayvan gibi kral haki basabilen Zoro'nun geçmek istediği adama tek atacak.
4 oy var kardeşim algı yapmayın.Mihawk'a tek bir oy var. Onu veren kişide tabiki @Sir Crocodile![]()
Kiliçcıvari algıları başlamış yine...Croco'ya da oy vermemiş aynı zamanda, gözümden kaçmadı.
Usta Shanks'a bak usta, tek atıyor usta. Mihawk'a artı yazdı usta! :SAmirall ve Croco dışında herkese atmış.Aynen dostum ya, Logia meyvesiyle öne çıkan adama değil, ama hayvan gibi kral haki basabilen Zoro'nun geçmek istediği adama tek atacak.