Cidden bir noktadan sonra iş oraya gider. O yüzden istemiyorum. Sıkıntı varsa bir kere de sen müdahale et.Örtmenim Tiç bana vuruyo![]()
Cidden bir noktadan sonra iş oraya gider. O yüzden istemiyorum. Sıkıntı varsa bir kere de sen müdahale et.Örtmenim Tiç bana vuruyo![]()
Çocukluk travması olmuş. Yüzünü çizdiğinden beri korkuyor Teach'ten. Adamın tek icraatı Luffy'e şapkayı verip Teach'i yenecek hale gelmesini beklemek.Cidden bir noktadan sonra iş oraya gider. O yüzden istemiyorum. Sıkıntı varsa bir kere de sen müdahale et.
Bu adamın meşgul olduğu başka bir şey var mı acaba? Bir yonkou olarak ne yapıyor, amacı ne; hiçbir şey belli değil. Mihawk gibi oturmuş bekliyor mu?Çocukluk travması olmuş. Yüzünü çizdiğinden beri korkuyor Teach'ten. Adamın tek icraatı Luffy'e şapkayı verip Teach'i yenecek hale gelmesini beklemek.
Dediğin gibi olursa bence de kötü olur.Bi yerden sonra dedikoducu teyze gibi gözükmeye başlıyor.Bunu doldurması lazım ya. Öyle geçiştirilecek bir şey değil.
Umarım yine Teach'ı şikayet etmemiştir. Tek temennim bu. :/
Böyle giderse, en son Luffy'ye de şikayet edecek Teach'ı.Dediğin gibi olursa bence de kötü olur.Bi yerden sonra dedikoducu teyze gibi gözükmeye başlıyor.
Asdjksdkj bi an gözümde canlandırdım.Böyle giderse, en son Luffy'ye de şikayet edecek Teach'ı.![]()
Tövbeler olsun.Asdjksdkj bi an gözümde canlandırdım.![]()
Bence o karizmayı çoktan çizdirdi bileOrtak hareket ettiği belli değil.Dediğin gibi bir durum yapmaz bence Oda.Shanks bu adamın(Oda'nın) en sevdiği karakterlerden gidipte goroyla ortak hareket ettirip karizmasını çizdirmez.Çünkü gorosei çokta iyi insanlar değil.Shanks hem Oda'nın hem fanların çok sevdiği bir karakterken böyle insanlarla ortak hareket ettirmez heralde.
Bekleyelim görelimBana kalırsa eğer Shanks ölürse Denge bayağı bir bozulur ve İmparatorlar harekete geçer.Marineford Savaşından da şunu anlıyoruz ki Shanks Beyazsakal gibi denizin dengesini korumaya çalışıyor.Eğer Shanks ölürse geriye sadece yıkım isteyen imparatorlar kalıyor.Bana göre Mama,Kaido gibilerin tam anlamıyla harekete geçememesinin tek nedeni Shanks.Burda Shanks biraz iyi korsan rolünde aslında.O ölürse,herşey patlar.Hükümet bu riski almak istemiyor.
Önce Sengoku,sonra Gorosei.Shanks'ın Hükümetle bağı düşündüğümüzden daha büyüktür belki