Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shanks (Güncel) vs. Kiadou (Wano)

Domi Reversi Xebec'i devirmek, Garp ve Roger'ın ortaklaşa çabasını aldı. Xebec'e denk Harald'ın (hatta belki daha da güçlü, Xebec öldükten sonra bir süre daha yaşadı) Domi Reversi'de indirilmesindeki en büyük pay Loki'nin. Sırf buradan pay biçebiliriz.

Şu an Imu'yla yaptıkları savaş da epey büyük çaplı, Elbaf devasa olduğu için anlaşılmıyor çapı. Imu'nun, G5 Luffy'den daha güçlü olduğunu görebilmek için alim olmaya gerek yok. G5 Luffy'yi zorlayan Gorosei, bu adamın ayakçıları. Nika'ya güç olarak antitez oluşturuyor bu karakter ve minimum sekiz asırlık bir tecrübe farkı var arada.
Hatalı yorum. Harald orada ölmek istedi, lanetten çıkınca beni öldür diye savunmasız öylece bekledi, intihar etti. Buradan pay may çıkmaz.

Nika > Var olan her şey. Luffy’nin yapabileceğinin sınırı yok. Kaidou’dan ip yapıp atlayan, kizaru‘dan pizza yapan, Imu’dan top yapar. Yani Nika’yı herhangi bir şeyle kıyaslamak doğru değil. Bir tek Teach muhtemelen kıyas kabul eder, o da nika’yı iptal edeceğinden dolayı.

Hatalı yorum. Harald orada ölmek istedi, lanetten çıkınca beni öldür diye savunmasız öylece bekledi, intihar etti. Buradan pay may çıkmaz.

Nika > Var olan her şey. Luffy’nin yapabileceğinin sınırı yok. Kaidou’dan ip yapıp atlayan, kizaru‘dan pizza yapan, Imu’dan top yapar. Yani Nika’yı herhangi bir şeyle kıyaslamak doğru değil. Bir tek Teach muhtemelen kıyas kabul eder, o da nika’yı iptal edeceğinden dolayı.
Luffy sadece meyvesinden dolayı değil,kral haki kaplaması,ryou sayesinde yendi Kaidou'yu.Hakisiz Gear 5 Kaidou'yu yenemez.

Niye Gorosei'ye zarar veremedi? Eli zonkladı hiçbir şey yapamadı Merkür'e?

Sommers'a niye bir şey yapamadı? İmu'nun gölge formuna niye bir şey yapamadı da Loki yok etti?

Shanks döver. Kaderin çocuğu , Yazarın silüetini bu seride yenecekler IM, BB felandır. Bir ihtimal de Dragon diyeceğim. Eski toprakları katmıyorum. Haki bakımından zirve bu adam. İzlenimim bu şekilde.

Ama objektif olarak yorum yapacak olursak Shanks'ı son sagada işlediğinde net yanıt veririm. Kaido dan güçsüz çıkarsa reisin de hakkını veriririz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık