Yav ana karakterle savaşan birisinin panelleriyle flashback gösterilen savaşları kıyaslıyorsun yahu.Ne göstermesini bekliyorsun adam normalde bile savaş çizmiyor zaten doğru düzgün seriyi hızlandırmışken bana göstermedi demenin mantığı nedir?Beni Nika yener diyor ne diyecek mezardan çıkıp Xebec-Roger-Wb çıkıp beni yenecek mi desin?İddia ediyorum Ne İmu'dan falan zaten haberi yok Kutsal şovalyeleri biliyor mu acaba?Loki bile şüpheli.Kaido'nun yaptığı hangi saldırıya yenilecek bu adamlar?Attığı ateşe mi kral hakili saldırısına mı?Garp dediğin adam Bmnin ateşinde duş yapıp çıkıyor adeta oh be rahatladım sıcak kemiklerime iyi geldi deyip bunları kovalıyor üstüne Xebec ile çarpışıyor.Kizaru olayını anladığınızı sanmıyorum orada zaten Lucci ile savaşıp yaşlanmıştı ve ortamda bir vs'den çok farklı amaçlar vardı. Kizaru'nun Nika'ya rakip falan olamayacağını da hepimiz biliyoruz, Yaşlanması vesaire de Lucci savaşında da yaşlanıyor eleman. Her neyse Oden olayında yaver falan dediğin ne Reiper mi benim yaverim ? Onun kendi fikirleri var benim kendi fikirlerim var defalarca da Wb konusunda onla tartışmışımdır, ünvan konusunda yine aynı şekilde ama söylemek istediğim şeye odaklan sen bak ne diyeceğim sana.
Ben de senin gibi düşünüyordum diyorum anlıyor musun ? Ama öyle değilmiş çünkü daha prime olarak bu adamların nesini gösterecek ? Gösterdi işte kral hakiyi üst seviye kullanmak hariç bir şey göremedik. Ne epik bir dövüş, ne kıtaları değiştiren bir çerçeve çizdi yok ortada daha güçlüymüş diyeceğim bir şey yok. Seri de artık gelmiş sonlarına şu saatten sonra da bırakalım, Oda gösterecek Prime Roger daha güçlüdür demeyi, mantığı yok.
Kaido'nun ancak Nika beni yener lafı, şuan da Loki'nin gösterdikleri, İm'in durumu vesaire farklı sınıf güce geçildiğini anlatıyor bana. Prime WB, Roger, Garp daha güçlülerse göstersinler. Şu saatten sonra Kaido, Loki vesaire benim için bir adım öndedir.
Yani Wb fanıyım diye Loki, WB'den güçsüzdür diyemiyorum üzülerek, Kaido da daha güçsüz diyemiyorum yine üzülerek, olan bu ne yapabilirim ?
Bana garpın, rogerin, wb'nin yaptığı ve Kaido'nun yapamadığı tek bir güç gösterisi göster sana katılayım. Ama tutup yok efendim onlar prime vesaire diyeceksen 10 yıl önce işlerdi o şuan değil.
Son düzenleme: