Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shanks (Güncel) vs. Kaido (Wano)

Kim kimin hakkından gelir?

• Shank

Kullanılan: 22 64.7%
  • Kaidou

Kullanılan: 10 29.4%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 2 5.9%

• Kullanılan toplam oy
    34
Kizaru olayını anladığınızı sanmıyorum orada zaten Lucci ile savaşıp yaşlanmıştı ve ortamda bir vs'den çok farklı amaçlar vardı. Kizaru'nun Nika'ya rakip falan olamayacağını da hepimiz biliyoruz, Yaşlanması vesaire de Lucci savaşında da yaşlanıyor eleman. Her neyse Oden olayında yaver falan dediğin ne Reiper mi benim yaverim ? Onun kendi fikirleri var benim kendi fikirlerim var defalarca da Wb konusunda onla tartışmışımdır, ünvan konusunda yine aynı şekilde ama söylemek istediğim şeye odaklan sen bak ne diyeceğim sana.

Ben de senin gibi düşünüyordum diyorum anlıyor musun ? Ama öyle değilmiş çünkü daha prime olarak bu adamların nesini gösterecek ? Gösterdi işte kral hakiyi üst seviye kullanmak hariç bir şey göremedik. Ne epik bir dövüş, ne kıtaları değiştiren bir çerçeve çizdi yok ortada daha güçlüymüş diyeceğim bir şey yok. Seri de artık gelmiş sonlarına şu saatten sonra da bırakalım, Oda gösterecek Prime Roger daha güçlüdür demeyi, mantığı yok.

Kaido'nun ancak Nika beni yener lafı, şuan da Loki'nin gösterdikleri, İm'in durumu vesaire farklı sınıf güce geçildiğini anlatıyor bana. Prime WB, Roger, Garp daha güçlülerse göstersinler. Şu saatten sonra Kaido, Loki vesaire benim için bir adım öndedir.

Yani Wb fanıyım diye Loki, WB'den güçsüzdür diyemiyorum üzülerek, Kaido da daha güçsüz diyemiyorum yine üzülerek, olan bu ne yapabilirim ?

Bana garpın, rogerin, wb'nin yaptığı ve Kaido'nun yapamadığı tek bir güç gösterisi göster sana katılayım. Ama tutup yok efendim onlar prime vesaire diyeceksen 10 yıl önce işlerdi o şuan değil.
Yav ana karakterle savaşan birisinin panelleriyle flashback gösterilen savaşları kıyaslıyorsun yahu.Ne göstermesini bekliyorsun adam normalde bile savaş çizmiyor zaten doğru düzgün seriyi hızlandırmışken bana göstermedi demenin mantığı nedir?Beni Nika yener diyor ne diyecek mezardan çıkıp Xebec-Roger-Wb çıkıp beni yenecek mi desin?İddia ediyorum Ne İmu'dan falan zaten haberi yok Kutsal şovalyeleri biliyor mu acaba?Loki bile şüpheli.Kaido'nun yaptığı hangi saldırıya yenilecek bu adamlar?Attığı ateşe mi kral hakili saldırısına mı?Garp dediğin adam Bmnin ateşinde duş yapıp çıkıyor adeta oh be rahatladım sıcak kemiklerime iyi geldi deyip bunları kovalıyor üstüne Xebec ile çarpışıyor.

Son düzenleme:
Yav ana karakterle savaşan birisinin panelleriyle flashback gösterilen savaşları kıyaslıyorsun yahu.Ne göstermesini bekliyorsun adam normalde bile savaş çizmiyor zaten doğru düzgün seriyi hızlandırmışken bana göstermedi demenin mantığı nedir?Beni Nika yener diyor ne diyecek mezardan çıkıp Xebec-Roger-Wb çıkıp beni yenecek mi desin?İddia ediyorum Ne İmu'dan falan zaten haberi yok Kutsal şovalyeleri biliyor mu acaba?
Olay sadece Nika beni yener demesi değil gerçekten Nika'nın gelip onu yenmesi. Bence prime falan filan daha güçlü demeyi bırakmanın zamanı geldi ne düşünüyorsun şuan Prime Roger mesela niye Kaido'dan güçlü olsun ? Sebep ne ?

Olay sadece Nika beni yener demesi değil gerçekten Nika'nın gelip onu yenmesi. Bence prime falan filan daha güçlü demeyi bırakmanın zamanı geldi ne düşünüyorsun şuan Prime Roger mesela niye Kaido'dan güçlü olsun ? Sebep ne ?
Kim gelecek başka diyorum zaten.Kim kalmış korsanlardan Kaidodan başka en güçlü?Kaido neden güçlü olsun?Oluk oluk kral haki kullanması yeter.Kaidonun Xebecten kaçtığı yerde prime halinde olmamasına rağmen Xebece rakip olarak gösterilmesi,Kaidonun oluk oluk senelerce travma yaşadığı Odeni yoldan geçerken tokatı vurduğu gibi uçurup gücüyle korkutması,Prime Wb ile hasta halindeyken bile denk kapışması,ölümcül hastayken tüm korsanların hayali One Piece bulması, bu seyahatlerde sürekli Kutsal Şovalyeleri patates etmesi, Garp ile kapışması büyük ihtimal daha başka rakiplerde var ama gösterilmedi nasıl ki her seferde adalarda düşmanlar çıkıyorsa burada da çıkmış olması mümkün.Xebec-Roger-Garp-Wb gibi adamlar o kadar kuvvetli ve yıkım gücüne sahipler ki ada kalmamış ortalıkta yıkıyorlardı ve bu adamlar (Wb hariç) Kaido gibi meyve ile dövüşmüyorlardı saf haki düşün artık seviyeyi.Kaidonun övündüğü bizzat kendisinin dile getirdiği şey haki.Hadi Luffye meyvesi sayesinde yenildi diyelim yav Luffynin 2 gün önce öğrendiği hakisine üstünlük kuramadı Kaido senelerce kullanmasına rağmen hemde.Nerede Nika nerede meyve gücü.Kendisi şekilden şekile formdan forma girdi yine Luffy hakisi ile denk gitmedi mi?

Kim gelecek başka diyorum zaten.Kim kalmış korsanlardan Kaidodan başka en güçlü?Kaido neden güçlü olsun?Oluk oluk kral haki kullanması yeter.Kaidonun Xebecten kaçtığı yerde prime halinde olmamasına rağmen Xebece rakip olarak gösterilmesi,Kaidonun oluk oluk senelerce travma yaşadığı Odeni yoldan geçerken tokatı vurduğu gibi uçurması,Prime Wb ile hasta halindeyken bile denk kapışması,ölümcül hastayken tüm korsanların hayali One Piece bulması, bu seyahatlerde sürekli Kutsal Şovalyeleri patates etmesi, Garp ile kapışması büyük ihtimal daha başka rakiplerde var ama gösterilmedi nasıl ki her seferde adalarda düşmanlar çıkıyorsa burada da çıkmış olması mümkün.Xebec-Roger-Garp-Wb gibi adamlar o kadar kuvvetli ve yıkım gücüne sahipler ki ada kalmamış ortalıkta yıkıyorlardı ve bu adamlar (Wb hariç) Kaido gibi meyve ile dövüşmüyorlardı saf haki düşün artık seviyeyi.Kaidonun övündüğü bizzat kendisinin dile getirdiği şey haki.
Taraflı yorumluyorsun şebekten kaçma falan yok, Oden uçurma diyorsun Oden'in ondan sonra çok güçlendiği direkt manganın kendisi söylüyor, objektif bak olaya eğer fanlıkla devam edeceksek bir bahane herkes bulur. Roger hasta halindeyken yazmışsın Roger'ın hastalığıyla ilgili bilgi mi geldi sana orada WB meyve bile kullanmamış üstelik. Sanki WB her şeyi kullandı da Roger hasta haliyle eşitlemiş falan. Olaylara objektif bakacaksan tartışalım kendi kendine bir tarafa çekeceksek tartışmayalım.

Oluk oluk haki akıttı diyorsun, Kaido akıtmıyor mu ? Fiziksel güç desen Kaido'dan fazla mı ?

Kaido'da ırk var
Meyve var
Kral haki üst seviye var
Geleceği görme var
Dayanıklılık var
hepsinden önemlisi Kaido, Nika ile dövüştü

Roger için pek bir şey yazamıyoruz Bigmom'ı yendiği bile geçmiyor, rafteli ararken kimleri geçti, kimleri yendi bilmiyoruz, dövüşleri var tanrı vadisi bir iki çarpışma ve orada gösterdikleri de Kaido'yu yenecek bir seviye değil.

Taraflı yorumluyorsun şebekten kaçma falan yok, Oden uçurma diyorsun Oden'in ondan sonra çok güçlendiği direkt manganın kendisi söylüyor, objektif bak olaya eğer fanlıkla devam edeceksek bir bahane herkes bulur. Roger hasta halindeyken yazmışsın Roger'ın hastalığıyla ilgili bilgi mi geldi sana orada WB meyve bile kullanmamış üstelik. Sanki WB her şeyi kullandı da Roger hasta haliyle eşitlemiş falan. Olaylara objektif bakacaksan tartışalım kendi kendine bir tarafa çekeceksek tartışmayalım.

Oluk oluk haki akıttı diyorsun, Kaido akıtmıyor mu ? Fiziksel güç desen Kaido'dan fazla mı ?

Kaido'da ırk var
Meyve var
Kral haki üst seviye var
Geleceği görme var
Dayanıklılık var
hepsinden önemlisi Kaido, Nika ile dövüştü

Roger için pek bir şey yazamıyoruz Bigmom'ı yendiği bile geçmiyor, rafteli ararken kimleri geçti, kimleri yendi bilmiyoruz, dövüşleri var tanrı vadisi bir iki çarpışma ve orada gösterdikleri de Kaido'yu yenecek bir seviye değil.
Roger direkt olarak korsan kral olarak geçmiyor mu? Sana birşey ispat etmek zorunda değil.Lafa gelince mangada geçiyorları baz alıyorsun bunu neden baz almıyorsun? Başka seri mi bu Rogerın çağın zirvesi olduğu korsan kral olduğu?Ben sana zamanında bu adamların dövüşleri bile dostane birbirlerini öldürmeye yönelik olmadığını söylediğimde yav he he cekmesini biliyordun ne oldu şimdi?Kaido Nika ile dövüşmedi Luffy ile dövüştü.Nika meyvesinin sadece uyanış formu ve dövüşemedi zaten öldü(en azından öyle olduğunu düşünüyoruz bence ölmemiş olabilir ama yenildi).Kizaru kiminle dövüştü?Öldü mü hayır.Kizaru>Kaido diyebiliyor musun? Hayır.Kaido Bm ile Wanoda kapışmadı mı?Yenebildi mi yenemedi.Ne oldu sizin herkesten en güçlü şöyle böyle dediğiniz Kaido?

Son düzenleme:
Roger direkt olarak korsan kral olarak geçmiyor mu? Sana birşey ispat etmek zorunda değil.Lafa gelince mangada geçiyorları baz alıyorsun bunu neden baz almıyorsun? Başka seri mi bu Rogerın çağın zirvesi olduğu korsan kral olduğu?Ben sana zamanında bu adamların dövüşleri bile dostane birbirlerini öldürmeye yönelik olmadığını söylediğimde yav he he cekmesini biliyordun ne oldu şimdi?
Korsan kral niye daha güçlü oluyor ? Neyi ispatladın şimdi ?

KK dediğinin güçle ne ilgisi var reis ne anlatıyorsun yine ? Buggy bile rafteli bulayım kk olayım diyor bulsa olacak.
Güçsüz adamlar mı yapıyor bu işi?Yanındaki adamlar kim birisi Mihawk birisi Crocodile farkında mısın?Yoksa Buggy ne yapabilir ve Buggy'nin ne gücü var?Buggy tamamen komedi unsuru olduğunu bile bile burada haklı çıkmak için düştüğün hallere bak.

Güçsüz adamlar mı yapıyor bu işi?Yanındaki adamlar kim birisi Mihawk birisi Crocodile farkında mısın?Yoksa Buggy ne yapabilir ve Buggy'nin ne gücü var?Buggy tamamen komedi unsuru olduğunu bile bile burada haklı çıkmak için düştüğün hallere bak.
Eee güçlü adamlar en güçlü adamlar mı peki ? KK'nin en güçlü olduğunu kim söyledi sana ? neyse anlat hikayeni luk luk bir şeyden anlamayacağın belli zaten uzatmayalım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık