Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shanks (Güncel) vs. Kaido (Wano)

Kim kimin hakkından gelir?

• Shank

Kullanılan: 21 63.6%
  • Kaidou

Kullanılan: 10 30.3%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 2 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    33
IM i yenme ihtimali yok. Shanks da yenemez bu arada. Fanız diye de gerçekçilikten de bu kadar uzaklaşılmaz. IM i yenecek kişiler ancak Luffy- Teach olur. Ya da ikisi güç birleştirecek. Başkaları IM'i alamaz. Kaido mini Loki olacak seri sonu. Lokiden güçsüz kalacaktır diye düşünüyorum. Bu arada bu Kaido-Mom ölmez son savaşa gelir zaten . Görürürüz orada :D
Bende Kaido Shanks'i yener diye düşünüyorum.Ama öyle kolay olmaz çok fazla zorlanır.He Shanks pasif takılıyordur tahminimizden daha güçlü çıkar biz yanılmış oluruz.Çünkü kendisi aman savaşlar patlasın dünya yansın kavrulsun modunda olmadı genelde hep ılımlı taraf takıldı gösterilen bu.

SORU: Meyvesiz Kaido çöp müdür ?

CEVAP: Meyvesiz, 15 yaşındaki hali bile Yonko tanklıyor, demek ki çöp değildir.

ALPAMİS: Yonko lvl Xebec, 15 yaş Kaido'yu istese katlederdi. :)

Kaidonun KKlık tanımı adalara Turist Ömer gibi ayak basmak değil, o yüzden rüyasında gördüğü şey Roger gibi Turist Ömer olmak değil.

Karakterler güç yarışı mı yapıyor, nasıl bir mantık bu :) Her karakterin zirve halindeki etkisine, statüsüne, anlatımına, güç unsurlarına bakıyoruz. Xebec niye Kaido'yu beklesin, Kaido'nun WB'yle savaşmadığı bir yerde mi geçiyor, onu da geç, WB en güçlüydü madem niye Oden'in intikamını almamış :)

Mihawk denizci kesip durmuş, tabi ona 3,5 milyar verecekler, Nami'nin köyünde oturan denizcilere rüşvet veren Arlong'a mı versinler o ödülü :)

--Ödülü kim veriyor ? Denizciler & Hükümet
--Mihawk'ın ödülü niye yüksek ? Gençliğinde sürekli denizci kesip durduğu için. Yani ödül verene saldırıyor Mihawk.
--Roger'ın ödülü niye yüksek ? Bütün adalara ayak bastığı söyleniyor, eğer bunların içinde hükümete bağlı adalar, denizci üsleri vs de varsa gayet normal. Ayrıca sürekli olarak Kutsal Şövalyeleri kesip gönderdikleri söyleniyor. Yani ödül veren 2 kuruma da saldırıyor Roger.
--WB'nin ödülü niye yüksek ? NW'de en çok adayı yöneten en büyük müttefik grubuna sahip de ondan.

Total savaş gücü olarak da bakarsan ödülle gayet de paralel gidiyor, WB'den sonra Kaido'nun ordusu, sonra BMnin sonra Shanks'ın en son da Teach'in olduğu görülüyor.

Özetle ödül, ödül veren kurumlara yaratılan tehdidin büyüklüğüne göre veriliyor. kişisel güçle doğrudan bir alakası yok
Ben de diyorum ki Xebec ile savaşabilmesinin imkanı yok. İstese katleder yani savaş mavas olmaz aralarında.

Mangadaki her ifadeyi doğrudan dümdüz anlamamak lazım.

Ona güvenme işte. İleride açıklanırsa gel senle beraber Shanks döver diyek, benim umrumda değil kimin dövdüğü, eldeki verilere bakarak kim öndeyse onu ifade ediyorum.

Yav laki’m sen niye bizi anlamamakta ısrar ediyon. Sen eskiden böyle değildin, ne yaptın, kuzene mi devrettin hesabı, yoksa bizi mi yiyon? Biz eldeki verilerle Kaidou tokatlar diyoruz, sen ünvan zirve falan diyon. Görelim, konuşuruz. Senin söylediklerini bilmediğimizi mi sanıyorsun? Zirve dediğin adam Wb’den güçsüzmüş, yine en güçlü adam denilen kişi Akainu’dan sopa yiyor, denizcilerden kılıç yiyor. Ünvana bakıp Yaşlı Wb > Kaidou diyebiliyor musun? Xebec Imu’nun gölgesi karşısında ne icraat edebildi de zirve Kaidou’dan üstün oldu? Geçmiş çağlarda zirve olması, bütün zamanların en güçlüsü olduğunu mu gösterir? O halde Xebec-Roger-Wb de çağlarının zirveleriydi, hangisi hangisinden daha güçlü? Oda gibi hepsi eşit deyip aradan sıyrılma. Eldeki verilere göre sen bu üçlüden ne gördün, Kaidou’dan ne gördün? Anlat. Saçmalama, akıl tutulması gibi tanımlamaları sana yakıştıramadım.
Ben ünvan bakmam.Prime hallerinden bahsediyoruz.Yaşlı Wb'nin neler yaptığını gördük ki sorun yaşlı olması bile değildi kalbine boyu kadar kılıç girdiği için Akainudan dayak yemek zorunda kaldı.Ünvan değil adamların çağa isimlerini vermişler.Wb ve Kaido yaşarken çağ Wb'nin çağı deniyorsa olay bitmiştir zaten.Üstelik gençlik hali daha canavar bu adamın.Kaido güçlü biri ama net olarak Xebec-Roger-Wbden geride olduğunu anlamak lazım.Hele İmu'dan bahsetmiyorum bile.Xebec Wb ve Rogerdan güçlüydü.Bunu söylerim neden eşit diyeyim.Kaido bunlardan sonra geliyor işte.Kaido'dan gördüklerin ana karakterle kapıştığı için daha fazla bu normal.Kaido kaç 8-9 kere miydi neydi yenilmiş diye geçiyor gördük mü ne zaman ve kime yenilmiş diye?Demek ki neymiş yeniliyormuş.Akıl tutulması lafı fanlıktan kapatıyorsunuz kendinizi İmudan bile güçlü diyorsunuz.Biri çıkıyor Roger turist ömerdi diyor.Resmen bizimle alay ediyorsunuz.

Kendi kendine tribe girmeni anladım da kendi kendine niye sallıyorsun bir de xD

Biz de senin gibi düşünüyorduk bu adamlar prime falan diye ama çizdi ve gösterdi bu adamları, tanrı vadisini de gösterdi Roger vs WB'yi de gösterdi Roger vs Garp'ı da gösterdi ve bir halt göstermedi haliyle şu saatten sonra beni ancak Nika yenebilir olarak gösterilen ve gerçekten de yenilmesi için Nika'nın geldiği çar daha güçlüymüş demek normal. Çünkü prime dediğimiz adamların güç gösterileri Kaido'nun yanında fazla da önemli değil.

İm'den güçlü, Oden rogerdan güçlü falan da kendini haklı çıkarmak için salladığın şeyler.

Örnek Loki, diğerlerinden güçlüymüş de diyorum bu Kaido'ya özel bir şey değil sadeec objektif yorum.
Ben kendimi haklı çıkarmak için sallamıyorum yaverin kendisi Oden Rogerdan güçlü geldi diyor dalga mı geçiyorsun?Tanrı vadisindeki adamlar kapışırken senin Kaido meyve peşindeydi sonrasında tekme yiyince kaçtı.Prime hali ise daha meyvesini yeni uyandırmış genç bir korsana yenilmekti.Kizaru bu Nikaya yenilmedi ölmeden kurtuldu Kaido öldü o zaman Kizaru>Kaido diyor musun demiyor musun bırakın bu ne gördük laflarını.

Kaidonun KKlık tanımı adalara Turist Ömer gibi ayak basmak değil, o yüzden rüyasında gördüğü şey Roger gibi Turist Ömer olmak değil.

Karakterler güç yarışı mı yapıyor, nasıl bir mantık bu :) Her karakterin zirve halindeki etkisine, statüsüne, anlatımına, güç unsurlarına bakıyoruz. Xebec niye Kaido'yu beklesin, Kaido'nun WB'yle savaşmadığı bir yerde mi geçiyor, onu da geç, WB en güçlüydü madem niye Oden'in intikamını almamış :)

Mihawk denizci kesip durmuş, tabi ona 3,5 milyar verecekler, Nami'nin köyünde oturan denizcilere rüşvet veren Arlong'a mı versinler o ödülü :)

--Ödülü kim veriyor ? Denizciler & Hükümet
--Mihawk'ın ödülü niye yüksek ? Gençliğinde sürekli denizci kesip durduğu için. Yani ödül verene saldırıyor Mihawk.
--Roger'ın ödülü niye yüksek ? Bütün adalara ayak bastığı söyleniyor, eğer bunların içinde hükümete bağlı adalar, denizci üsleri vs de varsa gayet normal. Ayrıca sürekli olarak Kutsal Şövalyeleri kesip gönderdikleri söyleniyor. Yani ödül veren 2 kuruma da saldırıyor Roger.
--WB'nin ödülü niye yüksek ? NW'de en çok adayı yöneten en büyük müttefik grubuna sahip de ondan.

Total savaş gücü olarak da bakarsan ödülle gayet de paralel gidiyor, WB'den sonra Kaido'nun ordusu, sonra BMnin sonra Shanks'ın en son da Teach'in olduğu görülüyor.

Özetle ödül, ödül veren kurumlara yaratılan tehdidin büyüklüğüne göre veriliyor. kişisel güçle doğrudan bir alakası yok
Rogerın yapabildiğini yapabildi mi One Piece kimin hazinesi?Bulabildi mi hemde o meyvesine rağmen yok.Senin Kaidon daha turist ömer bile olmayı beceremedi.Rogerın belki 4-5. sırasındaki adamı Odene ölüyordu travması yıllardır üzerinde kaldı.Sana göre tabi Oden Rogerdan güçlü dönüp gelmiş dimi ahaahshdhdjjfjshsjfj
Ödülü niye düşük Kaidonun?Hükümete saldırmaya bi tarafı yemediği için onlarla iş yaptığı için o zaman.Wb niye yüksek o ne yapmış hükümetle savaşlar mı veriyormuş?Wb Odenin intikamını almasını ben kendim zaten söylüyordum.Wb Xebec için yine bişey yapmadı.Karaktersizlik başka konu.Hadi yine Oden konusunu anlarım kendisi bıraktı gitti ayrıldı yanından ama Xebec konusu bambaşka.Wb böyle bir adammış.Mihawk denizci kesiyormuş kıytırık 2 denizci kesmekle 3.5 milyar ödül mü veriliyormuş bak sen şu işe yav.

Ben de diyorum ki Xebec ile savaşabilmesinin imkanı yok. İstese katleder yani savaş mavas olmaz aralarında.

Mangadaki her ifadeyi doğrudan dümdüz anlamamak lazım.
Hocam imu kaidoyu alamaz diyen adamlara sen nası xebec>kaido aldırmayı planlıyosunki :/
Ben ünvan bakmam.Prime hallerinden bahsediyoruz.Yaşlı Wb'nin neler yaptığını gördük ki sorun yaşlı olması bile değildi kalbine boyu kadar kılıç girdiği için Akainudan dayak yemek zorunda kaldı.Ünvan değil adamların çağa isimlerini vermişler.Wb ve Kaido yaşarken çağ Wb'nin çağı deniyorsa olay bitmiştir zaten.Üstelik gençlik hali daha canavar bu adamın.Kaido güçlü biri ama net olarak Xebec-Roger-Wbden geride olduğunu anlamak lazım.Hele İmu'dan bahsetmiyorum bile.Xebec Wb ve Rogerdan güçlüydü.Bunu söylerim neden eşit diyeyim.Kaido bunlardan sonra geliyor işte.Kaido'dan gördüklerin ana karakterle kapıştığı için daha fazla bu normal.Kaido kaç 8-9 kere miydi neydi yenilmiş diye geçiyor gördük mü ne zaman ve kime yenilmiş diye?Demek ki neymiş yeniliyormuş.Akıl tutulması lafı fanlıktan kapatıyorsunuz kendinizi İmudan bile güçlü diyorsunuz.Biri çıkıyor Roger turist ömerdi diyor.Resmen bizimle alay ediyorsunuz.
Benim anladığım kadarıyla nekadar sağkol altı karakter döversen okadar güçlüsün Arkadaşların mantıkla kızıl kınların wb yi döveceğine felan inanıyorlar galiba Hakisiyle aramakiyi felç eden shanksın kinemona nabacağını düşünmüyorlar gibi ama :/

Sen karakter ölmediği sürece tankladı felanmı sanıyorsun rox ejder formdaki kaidoyo tokadı koyuyor adam kafayı vuruyor duvara gözler gidior dil dışarda bayılmış aradan sahneler akıor rox vs garp roger a geçioruz sonra kaido gözüküyor tek tokada ölememek=tanklamakmıymış 😵💫

İşin garip tarafı ne gördük ne gördük diyip her veriyi baz alan adamlar Kaido-Bm kapışmasında birbirini yenemeyen ikiliyi neden baz almıyorlar anlamıyorum.Bm=Kaido diyorlar mı yoksa yine kulaklarının üzerine mi yatıyorlar üstelik Bm burada handikaplı tarafken :ehe:

Ben kendimi haklı çıkarmak için sallamıyorum yaverin kendisi Oden Rogerdan güçlü geldi diyor dalga mı geçiyorsun?Tanrı vadisindeki adamlar kapışırken senin Kaido meyve peşindeydi sonrasında tekme yiyince kaçtı.Prime hali ise daha meyvesini yeni uyandırmış genç bir korsana yenilmekti.Kizaru bu Nikaya yenilmedi ölmeden kurtuldu Kaido öldü o zaman Kizaru>Kaido diyor musun demiyor musun bırakın bu ne gördük laflarını.
Kizaru olayını anladığınızı sanmıyorum orada zaten Lucci ile savaşıp yaşlanmıştı ve ortamda bir vs'den çok farklı amaçlar vardı. Kizaru'nun Nika'ya rakip falan olamayacağını da hepimiz biliyoruz, Yaşlanması vesaire de Lucci savaşında da yaşlanıyor eleman. Her neyse Oden olayında yaver falan dediğin ne Reiper mi benim yaverim ? Onun kendi fikirleri var benim kendi fikirlerim var defalarca da Wb konusunda onla tartışmışımdır, ünvan konusunda yine aynı şekilde ama söylemek istediğim şeye odaklan sen bak ne diyeceğim sana.

Ben de senin gibi düşünüyordum diyorum anlıyor musun ? Ama öyle değilmiş çünkü daha prime olarak bu adamların nesini gösterecek ? Gösterdi işte kral hakiyi üst seviye kullanmak hariç bir şey göremedik. Ne epik bir dövüş, ne kıtaları değiştiren bir çerçeve çizdi yok ortada daha güçlüymüş diyeceğim bir şey yok. Seri de artık gelmiş sonlarına şu saatten sonra da bırakalım, Oda gösterecek Prime Roger daha güçlüdür demeyi, mantığı yok.

Kaido'nun ancak Nika beni yener lafı, şuan da Loki'nin gösterdikleri, İm'in durumu vesaire farklı sınıf güce geçildiğini anlatıyor bana. Prime WB, Roger, Garp daha güçlülerse göstersinler. Şu saatten sonra Kaido, Loki vesaire benim için bir adım öndedir.

Yani Wb fanıyım diye Loki, WB'den güçsüzdür diyemiyorum üzülerek, Kaido da daha güçsüz diyemiyorum yine üzülerek, olan bu ne yapabilirim ?

Bana garpın, rogerin, wb'nin yaptığı ve Kaido'nun yapamadığı tek bir güç gösterisi göster sana katılayım. Ama tutup yok efendim onlar prime vesaire diyeceksen 10 yıl önce işlerdi o şuan değil.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık