AğlaaaaKudurttun bizi. Evdeki mutfak bıçaklarını bile alıp camdan aşağıya attık sinirden.

Evet kanka çok fena alındım hahahahDoğru diyorlar oğlum, bak hemen alınıyorsun.![]()
AğlaaaaKudurttun bizi. Evdeki mutfak bıçaklarını bile alıp camdan aşağıya attık sinirden.
Evet kanka çok fena alındım hahahahDoğru diyorlar oğlum, bak hemen alınıyorsun.![]()
Shanks da kılıççı. Sal bize sen onu.Shanks de bulunan en önemli şey luffy’nin korsan olma sebebi olması.
Roger: korsanlar çağını başlattı.
Wb: Korsanları gazlayıp yeni dünyaya hareket ettirdi.
Shanks: Kk olacak potansiyeli bulup korsan olmasını sağladı.
![]()
![]()
Bu üç karakter seriye şekil veren karakterler.
Hala her ağızda wb ve roger dolanıyor ve her önemli icraatı shanks üstleniyor.
Bekleyin luffy ve shanks’in buluşacağı gün yakındır.
Bunları yazarken ki tipim:
![]()
Ha bu arada konunun geyik olduğunu biliyorum kılıççı arkadaşlarım
![]()
Hayır shanks’i salmaaamShanks da kılıççı. Sal bize sen onu.![]()
Shanks'ı Kaido-sama tarhana çorbası yapar ılık ılık içer : )Hayır shanks’i salmaaam
shanks galb ben![]()
Sen benden çok seviyorsun belli. Kılıç kokla.Hayır shanks’i salmaaam
shanks galb ben![]()
Öyle olmadığını nereden biliyorsun, Shanks direk dünyayı yöneten adam, yonkouların, dünya hükümetinin ve hatta devrimcilerin bile zincirini o tutuyor.[/QUOTE]Oda da mütevazı adammış ha. Hem kendisini Shanks olarak çiziyor hem de önüne daha güçlü karakterler koyuyor. Ben kendimi çizsem gider Kaido'ya tek attırırdım. Hiç öyle alçak gönüllü falan olamam.
Her şeyin başı Shanks diyorsun ha. Shanks'ın arkasında da Dof var ama. Esas zincirci o.Öyle olmadığını nereden biliyorsun, Shanks direk dünyayı yöneten adam, yonkouların, dünya hükümetinin ve hatta devrimcilerin bile zincirini o tutuyor.