Arkadaşım adamlar mizah yapıyor mi-zah! Nedir bu çekememezliğin? Az saygın olsun mizaha.Gülmeyen Shanks fanıdır. Mihawk haterıdır. Lobi üyesidir. Eniştedir.
Arkadaşım adamlar mizah yapıyor mi-zah! Nedir bu çekememezliğin? Az saygın olsun mizaha.Gülmeyen Shanks fanıdır. Mihawk haterıdır. Lobi üyesidir. Eniştedir.
Çekemiyorsunuz kıps yapçan mıGülüp eğlenmek için açılan konu ağlama duvarına dönmüşGüzelll
![]()
Yok, yapıldı onlar milletin yaptığını yapmak bana yakışmaz.Çekemiyorsunuz kıps yapçan mı
Ah brom ahh, bir de bize derler sizinle muhabbet edilmez yok şaka kaldıramıyorsunuz falan diye. Kendileri yapınca iyi biz yapınca auvvvvv ne auvvvvShanks'ı, Mihawk'tan çok seviyorum ama bu konuda eğleniyorum. Bende bir sorun var sanırım. Millet açıkça gerilmiş çünkü.
Oha ifşalandım.Gülmeyen Shanks fanıdır. Mihawk haterıdır. Lobi üyesidir. Eniştedir.
Senin derdin ne asıl kardeşim? Bir kere arkadaşım ne? Evet, ben kardeşim derim ama sen arkadaşım diyemezsin. Yeohe-hoeoh-o-yeah.Arkadaşım adamlar mizah yapıyor mi-zah! Nedir bu çekememezliğin? Az saygın olsun mizaha.
Yılanı delindiğinden çıkaraaan.Oha ifşalandım.
Kudurttun bizi. Evdeki mutfak bıçaklarını bile alıp camdan aşağıya attık sinirden.Gülüp eğlenmek için açılan konu ağlama duvarına dönmüşGüzelll
![]()
Doğru diyorlar oğlum, bak hemen alınıyorsun.Ah brom ahh, bir de bize derler sizinle muhabbet edilmez yok şaka kaldıramıyorsunuz falan diye. Kendileri yapınca iyi biz yapınca auvvvvv ne auvvvv![]()