O kadar değil be. (Nikadan daha büyük rezillik olamaz OP'de) ki tarihle de uyuşuyor çoğu savaş bir kadın uğruna yapılmıştır he bu bunca yıllık bekleyiş için ucuz bir neden ama mantıksız vs. değil ki korsan bunlar eninde sonunda ya kadın ya da para olacaktı nedenleri.Her şey bunun için mi yani? Hayal kırıklığı bu seri.
Elde edince heves kaçarAyrıca uğruna dünya savaşı çıkmış bir kadın varken, Rayleigh başka kızlara gidiyor.
Rocks'un motivasyonu basitçe kadın veya para değildi hocam. Adam dünyanın zirvesine oturmaya çalışıyor o kadar plan yapıyor ama kaçırılan bir kadınla bunların hepsi çöpe gidiyor.O kadar değil be. (Nikadan daha büyük rezillik olamaz OP'de) ki tarihle de uyuşuyor çoğu savaş bir kadın uğruna yapılmıştır he bu bunca yıllık bekleyiş için ucuz bir neden ama mantıksız vs. değil ki korsan bunlar eninde sonunda ya kadın ya da para olacaktı nedenleri.
Herhalde serinin en ciddi adamı Akainu. Bu adamın gözünde kalp görmeyi hayal edemiyorum.Bu paneli unutmuştum.Rayleighde gooner çıktı iyimi.Yaşlı sapık tarzdan hemde.Allah bu eski jenerasyonu bildiği gibi yapsın.Garp hariç birtane abazan olmayan yok.
Bir dragon bir akainu.Birde luffy, ama o saflıktan.Herhalde serinin en ciddi adamı Akainu. Bu adamın gözünde kalp görmeyi hayal edemiyorum.
Dragon sayma Robin ile devrim ateşini yakmak için geceleri yaptığı çalışmaları unutmadık:Bir dragon bir akainu.Birde luffy, ama o saflıktan.