ben beklemiyorum bu arada @Smoker bekliyoruz deyince söz hakkı geldi çünküMüsait bir vakitte önceden açmış olduğun inceleme konularını içeren bir konu oluşturmanı bekliyoruz![]()
ben beklemiyorum bu arada @Smoker bekliyoruz deyince söz hakkı geldi çünküMüsait bir vakitte önceden açmış olduğun inceleme konularını içeren bir konu oluşturmanı bekliyoruz![]()
Hemen düzeltiyorumben beklemiyorum bu arada @Smoker bekliyoruz deyince söz hakkı geldi çünkü
Dün "Teori, İnceleme,Tartışma"ya yazmış olduğun bütün yazıları okudum. "Rocks hakkında" ve "Yonko hakkında" yazıların biraz eski kalmış. Diğerleri hala işe yarar.Çoğu geçerliliğini yitirmiştir onların.
1 eli ile deprem diğer eliyle karanlık gücü'nü gösterdi,3. yiyince diğerini nasıl kontrol edecek,1 meyve gücünü iptal edip diğerini açması lazım.Niye çekemesin?
Kontrol etmek farklı, çekmek farklı. Çektiğini kullanmak zorunda olduğunu nereden biliyorsun?1 eli ile deprem diğer eliyle karanlık gücü'nü gösterdi,3. yiyince diğerini nasıl kontrol edecek,1 meyve gücünü iptal edip diğerini açması lazım.
Orda hata ettim herşeyi çekiyor,fakat bir türlü 3 ünü nasıl kullanacağını anlamayadım mesela çekip geri tayfasınada atabilir,Kontrol etmek farklı, çekmek farklı. Çektiğini kullanmak zorunda olduğunu nereden biliyorsun?
Ama Axolotl meyvesi zaten özünde de elma görünüşünde olabilir.Bu geçişi canlı canlı gördük, meyvenin aslında herhangi bir değişim olmadı.
Öyle zaten, o yüzden oraya elma koymuşlar.Ama Axolotl meyvesi zaten özünde de elma görünüşünde olabilir.
Bana göre Thatch kesinlikle meyveyi yemişti, çünkü kendisi meyve kullanıcısı olsa Karanlık Meyvesi'ni tayfadan birine verirdi. Teach'ın da tayfasından birini öldürmek isteyeceğini sanmıyorum. Fason da olsa, 20 sene o adamlarla birlikte kalmış sonuçta.@Smoker
Teach'in Thatch'i ''öldürmek zorundaydım'' demesi hakkında ne düşünüyorsun? Her zaman ''Teach niye bir tümen komutanı öldürmek zorunda kalıp WB'yi ve ailesini kendine düşman etsin ki'' diye düşünmüşümdür, eğer Thatch karanlık meyvesini yediyse, karanlık meyvesini alabilmek için onu öldürmek zorunda kalmış olabilir eğer dediğin gibiyse.