Ben Until Dawn oynarken acayip eğlenmiştim. Amerikan ergenleriRE7 oynarken ne gülmüştüm ya![]()

Ben Until Dawn oynarken acayip eğlenmiştim. Amerikan ergenleriRE7 oynarken ne gülmüştüm ya![]()
Doğru olan seven var mı olacakÇok saçma kanallar var buraya yazsam dışlanırım banlanırım.Ama şunu sormadan edemeyeceğim; Enes Batur'u sevmeyen tek ben miyim?
Deep Turkish Web izliyorsundur sen hocam.Çok saçma kanallar var buraya yazsam dışlanırım banlanırım.Ama şunu sormadan edemeyeceğim; Enes Batur'u sevmeyen tek ben miyim?
Pewdiepie izle enes batur ne ya.Çok saçma kanallar var buraya yazsam dışlanırım banlanırım.Ama şunu sormadan edemeyeceğim; Enes Batur'u sevmeyen tek ben miyim?
Doğru olan seven var mı olacak![]()
Sizin gibi gençleri görünce umutla doluyor içimPewdiepie izle enes batur ne ya.
Öyle değil de genelde LoL yayıncılarının videolarını izliyorumDeep Turkish Web izliyorsundur sen hocam.![]()
Allah allah mizah anlayışınız farklı demek ki. Ama inanılmaz bir seviyedeler. Zamanında radyoları vardı ve dinlemek için erkenden kalkardımŞunlara hiç alışamadım.
Çok saçma kanallar var buraya yazsam dışlanırım banlanırım.Ama şunu sormadan edemeyeceğim; Enes Batur'u sevmeyen tek ben miyim?
@killz0ne yazmış gerçi, seven var mı? Çok saçma buluyorum ve niye o kadar izlendiğini anlamıyorum.Doğru olan seven var mı olacak![]()