Rap sekli var mi
Her yol var.
Rap... Hmm. Bulundururuz.Rap sekli var mi
Norm cok fazla sevmem 3-5 parcasiyla ben rapin kraliyim triplerine girmisti yillar once, attigin rock sarkisi iyi rock dinleyicisi olmadigim halde dinledim yaniRap... Hmm. Bulundururuz.
Bir de numetal atayım;
BEST.
Biraz depresif bir şeyler de atayım;Norm cok fazla sevmem 3-5 parcasiyla ben rapin kraliyim triplerine girmisti yillar once, attigin rock sarkisi iyi rock dinleyicisi olmadigim halde dinledim yani
Batarya donemleri piyasa cok cok zalımdı yalniz gerci jok ve allamenin kusmesi isi bitirdi sonrasinda uuR'un konseri silahla basip Allame'yi dovmesi ve batarya rec. dan kimsenin yardim etmemesi yanlis oldu ondan sonra dagildilar zaten. Diger iki parcaya gelirsek anlamadigim seyleri dinleyememe gibi bir problemim var kanim almiyor sevmiyorumBiraz depresif bir şeyler de atayım;
Şu da bulunsun.
Norm'un olduğu sıralar piyasa boştu. Son albümünü ben de beğenmedim.
Yani, çok kötü bir şarkı değil ama hadi bugün XATAR - Gaddafi dinleyeyim diyeceğim bir şarkıda değil.XATAR - GADDAFİ tarzini bilmiyorum ama denemeni tavsiye ederim dostum![]()
En azindan sarki kazandiriyoruz birbirimize valla ben hic dinlemedigim sarkilar dinledim sagolsunlar atiyolar yorum olarakYani, çok kötü bir şarkı değil ama hadi bugün XATAR - Gaddafi dinleyeyim diyeceğim bir şarkıda değil.![]()
Maalesef ayarlara baktim ama oy kullananlari goremiyoruz kardesim fakat oyunu belli edenler yorum olarak aciklama yapip sarkilarini atiyolar zatenOy kullananları görelim lütfen, belki konuşur tartışırız özelden.