Ya yeni yıla gireli saniyeler oldu sen burda bunu mu düşünüyosun hocam?Tarzlar denmiş ama tek bir şık konmuş. Favorimiz hangisi gibi olmuş :/

Ya yeni yıla gireli saniyeler oldu sen burda bunu mu düşünüyosun hocam?Tarzlar denmiş ama tek bir şık konmuş. Favorimiz hangisi gibi olmuş :/
Yeni yıla girerken bu konuyu okuyordum, o yüzden yazdım çünkü yeni yılın bir önemi yok. Yazarken bugün yeni yıl diye düşünmedim.Ya yeni yıla gireli saniyeler oldu sen burda bunu mu düşünüyosun hocam?![]()
Mutlu senelerin olsun o zaman kardes...Yeni yıla girerken bu konuyu okuyordum, o yüzden yazdım çünkü yeni yılın bir önemi yok. Yazarken bugün yeni yıl diye düşünmedim.![]()
Sen çok yanlış gelmişsin.Yıllar önce vardığım bir sonuçtur bu. Soundtrack, müzik türleri içerisinde benim için en önemlisi ve hatta tek önemlisi diyebilirim. Neden derseniz; sözler, müziğin o büyüleyici ruhunu bozuyormuş gibi hissediyorum diyebilirim en basit haliyle.
Yoo ankette adı geçen türlere diss attım aslında xdSen çok yanlış gelmişsin.
Sözünün eri adam başka oluyor beYıllar önce vardığım bir sonuçtur bu. Soundtrack, müzik türleri içerisinde benim için en önemlisi ve hatta tek önemlisi diyebilirim. Neden derseniz; sözler, müziğin o büyüleyici ruhunu bozuyormuş gibi hissediyorum diyebilirim en basit haliyle.
Soundtrack sözsüz müzik demişsin resmen ya. Bu nasıl noob'luk. @RocheFelix sen de okumayı öğren sonra gaz ver.Yoo ankette adı geçen türlere diss attım aslında xd
Enstrümantal mı diyek? Vokalsiz müzik mi diyek? Fon müziği mi ne diyek efendi?! Soundtrack/ost daha iyi ben bunu kullanmak istiyorum.Soundtrack sözsüz müzik demişsin resmen ya. Bu nasıl noob'luk. @RocheFelix sen de okumayı öğren sonra gaz ver.![]()
Ya esprisini anlatan adamlar gibi şey edeceksin beni biz olayın kökünü biliyoruz işte :SSoundtrack sözsüz müzik demişsin resmen ya. Bu nasıl noob'luk. @RocheFelix sen de okumayı öğren sonra gaz ver.![]()